La ce noi intervenții estetice a apelat Nicoleta Luciu?

La ce noi intervenții estetice a apelat Nicoleta Luciu?

Una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din lumea mondenă ştie să aibă grijă de trăsăturile cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Nicoleta Luciu a apelat, la început de primăvară, la ajutorul medicului specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini, pentru a întâmpina noul sezon… cu o schimbare! Noi am aflat la ce proceduri minim invazive extrem de în vogă a recurs fosta Miss România!

 

 

NAS MAI FIN, FĂRĂ BISTURIU, ÎN NICI UN SFERT DE ORĂ!

Extrem de transparentă cu fanii, Nicoleta Luciu nu s-a sfiit niciodată să le recunoscă faptul că a apelat în mai multe rânduri la ajutorul specialiştilor în frumuseţe, pentru a se menţine în formă, în ciuda trecerii timpului. De această dată, a spus DA unei rinocorecţii, o rinoplastie nechirurgicală, pe care vedeta a mai făcut-o şi în trecut, însă pe care trebuie să o repete la un anumit interval de timp ca să se bucure de rezultate. Doctorul Alin Bortolini ne-a dezvăluit în ce constă intervenţia.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Este vorba despre o procedură care se efectuează cu ajutorul acidului hialuronic şi care reuşeşte să îmbunătăţească aspectul estetic al nasului, rapid, fără durere şi fără perioadă de recuperare. Practic, am reuşit să restabilim simetria nazală, prin injectări în zonele cu denivelări şi în cele ascuţite ale nasului.”

Este, totodată, o procedură care poate ajuta, prin tehnicile corecte, şi la obţinerea aspectului de nas mai mic, deşi, în sine, nu este o intervenţie de micşorare a nasului, ci mai mult de volumizare şi de corectare a denivelărilor.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Nicoleta Luciu s-a putut bucura de rezultate imediate în urma intervenţiei care nu a durat mai mult de zece minute. În general, efectele se păstrează chiar şi un an, în funcţie de organism.”

 

NICOLETA LUCIU, BUZE MAI PLINE, CU AJUTORUL ACIDULUI HIALURONIC

O altă procedură extrem de iubită de Nicoleta Luciu este şi augmentarea buzelor cu ajutorul aceleiaşi substanţe-minune: acidul hialuronic. Vedeta a repetat intervenţia pe care o efectuează deja de câţiva ani încoace la clinica Be Perfect din Bucureşti.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect:„Pentru mărirea buzelor sau pentru conturul lor se pot folosi mai multe tipuri de substanţe, însă acidul hialuronic este cea mai bună variantă, în primul rând pentru că este o substanţă sută la sută naturală, care se regăseşte în corpul uman la nivelul pielii şi nu numai.”

Printr-o analiză facială detaliată, doctorul Alin Bortolini a identificat zonele care trebuie injectate, pentru ca Nicoleta Luciu să se bucure de buze mai pline, însă cu aspect natural, fără urme vizibile de intervenţie.

Dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect: „Dacă vom trata punctual doar buzele, dar nu privim întreaga faţă ca pe un ansamblu, iar anumite zone sunt lăsate fără volum, ca de pildă pomeţii, bărbia sau zona cearcănelor, rezultatele vor fi limitate şi mediocre.”

Intervenţia a durat până în zece minute, iar imediat după, Nicoleta Luciu s-a putut bucura şi de rezultate.

 

 

 

Be Perfect este despre a crea cea mai bună versiune a pacienţilor, şi asta pentru că specialiştii de aici privesc corpul în ansamblu, ca să îi restabilească proporţiile într-o armonie totală.  Medicul specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini, vă aşteaptă la Clinica Be Perfect, de pe Strada Povernei,  la numărul 20, în Bucureşti.

         Mai jos, aveţi la dispoziţie şi alte date de contact:

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0