Femeia de succes are atitudine

Femeia de succes are atitudine

Mihaela Tatu si-a făcut apariția la un eveniment :Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate ediția 2017 organizată de Florentina Opris , Președinte a Asociației Pentru O Viață Sănătoasă, ea însăși un promotor al unui stil de viață sănătos echilibrat și are ca obiectiv punerea în practică a celor mai importante reguli ale unei vieți sănătoase.

Florentina Opris fiind un om extrem de focusat către zona de sănătate, a convins sa fie prezente la acest eveniment o serie de personalități din diferite domenii :artiști, medici, psihologi,sportivi..etc, care prin activitățile lor susțin armonia unui trup frumos și sănătos.

 Printre participanți se afla și Florin Grigore care de altfel a și transmis o părere sincera și frumoasa despre femeile care dăruiesc sănătate „sunt acele femei care daruiesc dragoste”.,,A fi femeie înseamnă a avea menire de a dărui dragoste. „

Mihaela Tatu si Nineka. Foto: Arhiva Personala

La eveniment si-a făcut apariția și cântăreața Nineka (Lilia Pelepciuc), revenind în tara după ce a stat 15 ani în Turcia , mărturisind că a fost plăcut impresionata de acest eveniment frumos, declarând ca în Turcia nu sunt astfel de evenimente.

Foto: Arhiva Personala

Și pentru ca ,,Viața Sănătoasă ” înseamnă echilibru în tot ceea ce facem, alături de doamnele invitate la Palatul Ghica unde a fost găzduită ediția 2017 a Galei Femei Care Dăruiesc Sănătate,, domnii au fost aceia care au oferit premiile.

COMMENTS

DISQUS: 0