Saveta Bogdan a apelat recent la “Cocktail-ul frumuseții” Ce efecte are celebrul tratament?

Saveta Bogdan a apelat recent la “Cocktail-ul frumuseții” Ce efecte are celebrul tratament?

La cei 76 de ani ai săi, Saveta Bogdan merită toată admiraţia! Iubita interpretă de muzică populară are grijă ca, periodic, să se răsfeţe la clinicile de renume. Recent, artista a trecut pragul experţilor de la Beauty Art Aesthetics, acolo unde a descoperit beneficiile unui tratament… cu microace, care face minuni pentru ten! Despre ce este vorba, ne spun specialiştii clinicii de top, în rândurile următoare!

 

 

TERAPIE CU MICROACE, PENTRU UN TEN RADIANT!

Mezoterapia cu microace este un tratament de ultimă generaţie, extrem de căutat la ora actuală de toţi cei care vor să aibă o piele fără cusur, indiferent de vârstă. Saveta Bogdan şi-a dorit un ten mai neted, mai strălucitor şi mai sănătos, drept care experţii de la Beauty Art Aesthetics au ştiut exact către ce soluţie să se îndrepte.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Prin intermediul acestei terapii introducem cantităţi microscopice de volum pentru hidratare, produse farmaceutice sau vitamine şi minerale în piele, pentru a o ajuta să întinerească şi să se repare din interior. Cocktail-ul de substanţe va fi ales întotdeauna în funcţie de problemele pe care urmărim să le tratăm.”

Procedura minim invazivă se realizează cu ajutorul unui dispozitiv revoluţionar, Dermapen, format din microace. Procesul nu este însă deloc incomod, aşa cum s-ar putea crede.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Este cea mai eficientă metodă prin care substanţele folosite ajung în straturile profunde ale pielii, fiind absorbite în  proporţie de 95 la sută, lucru imposibil de realizat în rutina obişnuită, efectuată simplu acasă.”

 

NICIODATĂ NU A FOST MAI SIMPLU SĂ SCĂPAŢI DE CELE MAI DIVERSE PROBLEME!”

Odată ce pătrund în piele, substanţele nutritive hrănesc în profunzime tenul, eliminând mai multe probleme supărătoare ale pielii. Experţii Beauty Art Aesthetics ne lămuresc ce tratează, mai exact, Mezoterapia.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Odată cu Mezotarapia puteţi spune adio ridurilor adânci sau celor de expresie. De asemenea, tratamentul se dovedeşte deosebit de eficient şi atunci când vorbim despre cicatricile post-acneice, dar şi despre petele hiperpigmentare. Pielea uscată îşi găseşte şi ea o rezolvare prin această terapie. Cearcănele din jurul ochilor sunt şi ele estompate prin Mezoterapie. Practic, niciodată nu a fost mai simplu să scăpaţi de cele mai diverse probleme, printr-un singur tratament.”

Terapia s-a dovedit extrem de eficientă şi atunci când vorbim despre celulită, dar şi despre vergeturi, demonstrând că este mai mult decât o soluţie pentru tenul cu probleme. Modul de acţiune este diferit, în funcţie de ce urmărim să tratăm. Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „De exemplu, atunci când sunt utilizate pentru tratarea celulitei, injecțiile mezoterapeutice sunt introduse în stratul de grăsime de sub piele, unde celulele adipoase se vor descompune și se vor micșora. Pe de altă parte, tratamentul pentru cercurile întunecate din jurul ochilor combină un amestec de diferite proceduri – inclusiv mezoterapia – pentru a face ochii să pară mai strălucitori și mai tineri ”

 

CÂND SE VĂD REZULTATELE?        

Experţii Beauty Art Aesthetics au stabilit alături de Saveta Bogdan o schemă de tratament, în funcţie de complexitatea problemelor. Este, de altfel, o metodă care se aplică oricărui pacient, căci Mezoterapia este un tratament  puternic individualizat.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „În general, o şedinţă durează până în 45 de minute. În funcţie de probleme, numărul şedinţelor poate varia. De obicei, recomandăm între două şi patru şedinte de Mezoterapie cu microace, pentru efece spectaculoase.”

Ulterior, pacienţii revin imediat la activităţile obişnuite, căci tratamentul nu necesită o perioadă de recuperare. Totuşi, în unele cazuri, este nevoie de o zi liberă, din cauza unor uşoare umflături la nivelul tenului. Este o reacţie normală, în urma tratamentului cu microace.

 

 

 

Mezoterapia este un tratament extrem de eficient, dar pentru a vă bucura cu adevărat de rezultate trebuie să apelaţi doar la medici calificaţi, ca să evitaţi efectele secundare periculoase!

Dacă doriţi să încercaţi acelaşi tratament la care a apelat recent şi Saveta Bogdan, înseamnă că este timpul să discutaţi cu specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, clinica multiplu premiată, care a adunat în acelaşi loc experţi în domeniul frumuseţii şi cele mai inovatoare tehnici şi aparaturi din estetică.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • contact@beautyartaesthetics.ro
  • 0722 296 007

 

COMMENTS

DISQUS: 0