TERMENI SI CONDITII

1. Folosirea acestui website este gratuita,cat si a serviciilor continute in el.

Vizitator(Utilizator)=calitatea pe care o are orice persoana care intra pe site;

Membru=capatati acest statut dupa ce v-ati facut cont sau participati la discutii;

Ca si Utilizator sunteti de acord sa respectati aceste reguli, totodata veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu VreausafiuSanatos.ro.

2. VreausafiuSanatos isi rezerva dreptul:
a. de a modifica in orice moment structura, continutul si serviciile;
b. poate suspenda functionarea cu sau fara o instiintare prealabila;
c. regulile de utilizare a website-ului pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor;
d. aveti responsabilitatea sa cunoasteti regulile siteului si sa le respectati;

Prelucrarea datelor

1. Datele vor fi prelucrate de catre VreausafiuSanatos in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului:

a. folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: newsletter
b. abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate, abonarea la newsletter este optionala;
c. solutionarea cererilor, intrebarilor, sugestiilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
d. contactarea dumneavoastra (prin posta, e-mail, sau telefon) in legatura cu propuneri de colaborare;
e. se considera ca prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare si a regulilor de confidentialitate, respectiv prin inregistrarea/inscrierea ca membru in acest site, v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.

2. Ne obligam sa pastram in siguranta confidentialitatea acestor date.

3. VreausafiuSanatos nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de utilizatorii sai, fara acordul explicit al acestora.

4. Datorita modului prin care datele cu caracter personal sunt stocate de site-ul VreausafiuSanatos.ro, nu suntem raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
La sesizarea utilizatorilor, vom pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

5. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul VreausafiuSanatos.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va determina cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora, care au initiat aceasta actiune.

6. Nu suntem responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Dreptul de proprietate intelectuala

Articolele text cat si imaginile publicate de VreausafiuSanatos.ro, se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).
Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de VreausafiuSanatos, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate.
Vizitatorii sau membrii site-ului VreausafiuSanatos.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ul VreausafiuSanatos.ro
Continutul mesajelor din website
Vizitatorii si membrii site-ului VreausafiuSanatos.ro sunt in exclusivitate raspunzatori pentru continutul mesajelor lor.
VreausafiuSanatos.ro nu controleaza, doar supravegheaza continutul mesajelor transmise pe site, deci VreausafiuSanatos.ro nu garanteaza calitatea sau veridicitatea informatiilor scrise de utilizatori in mesajele postate pe site.

Prin utilizarea site-ului VreausafiuSanatos.ro sunteti de acord sa respectati urmatoarele reguli privind continutul acestuia:
a. este interzisa difuzarea de mesaje defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website.
b. este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.
c. este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti membrii ai website-ului.
d. este interzisa folosirea informatiilor din site-ul VreausafiuSanatos.ro in scopuri comerciale;
e. este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel pe site-ul VreausafiuSanatos.ro a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legea privind drepturile de autor, legea privind marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate.
f. este interzisa folosirea site-ului VreausafiuSanatos.ro in scopul promovarii de activitati ilegale, sau furnizarii de informatii legate de activitati ilegale; in caz contrar VreausafiuSanatos isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv sesizarea autoritatilor.
g. este interzisa folosirea site-ului VreausafiuSanatos.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional, “spam”.
h. este interzis a pretinde ca sunteti o alta persoana sau reprezintati o alta institutie; sau a pretinde in mod fals afilierea cu o persoana sau institutie.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati VreausafiuSanatos.ro, ne rezervam dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.
i. Ne rezervam dreptul de a utiliza pe acest site imaginile si textele postate de membrii acestui site in site-ul VreausafiuSanatos.ro

VreausafiuSanatos nu garanteaza:
a. ca informatiile continute in VreausafiuSanatos.ro sunt pe deplin complete sau exacte;
b. ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
c. ca informatiile sau serviciile din VreausafiuSanatos.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora vizitatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
d. VreausafiuSanatos nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din VreausafiuSanatos.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din VreausafiuSanatos.ro se face pe propria raspundere;
e. ca serviciile din VreausafiuSanatos.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;
f. VreausafiuSanatos nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului VreausafiuSanatos.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din VreausafiuSanatos.ro catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA ACESTOR REGULI IN TOTALITATEA LOR.