Eugenia Șerban, rutină de îngrijire pe bază de aur! Actrița s-a îndrăgostit de ,,Momirov Cosmetics”

Eugenia Șerban, rutină de îngrijire pe bază de aur! Actrița s-a îndrăgostit de ,,Momirov Cosmetics”

Are o frumuseţe răpitoare şi nu de puţine ori a fost întrebată ce face pentru a o menţine. Actriţa Eugenia Şerban, în vârstă de 52 de ani, şi-a dezvăluit rutina de îngrijire care o ajută să îşi păstreze pielea tânără şi strălucitoare. Secretul din spatele imaginii perfecte poartă numele de Momirov Cosmetics, un brand românesc de produse, care printr-o combinaţie inovatoare de aur coloidal şi acid hialuronic reuşeşte să redea tenului tot ce îi lipseşte, la câteva minute de la aplicare. V-am făcut curioşi? Iată atunci gama preferată a Eugeniei Şerban şi cum a integrat actriţa produsele în ritualul ei zilnic de îngrijire.

 

„Îmi place să am grijă de mine! Nu trece o zi fără să îmi aplic o cremă de ochi și una de față!”

Pentru Eugenia Şerban, produsele de beauty au fost dintotdeauna o combinaţie între curiozitatea de a încerca şi necesitatea de a folosi. Încă din tinereţe, actriţa a mers pe premisa „mai bine previi decât să tratezi”, căci odată apărute, ridurile au greu cale de întoarcere. Eugenia Şerban a învăţat să le estompeze, îmbinând tratamentele de la estetician cu produsele de calitate aplicate acasă. Gama 24K Gold de la Momirov Cosmetics a fost pentru ea… dragoste la prima testare!

Eugenia Şerban: „Am descoperit produsele Momirov Cosmetics după ce am citit mai multe recenzii despre acest brand. M-a atras faptul că este o firmă românească în plină dezvoltare, care a integrat în compoziţia produselor un ingredient tot mai exploatat pe piaţa cosmeticelor – aurul coloidal. Dincolo de orice interes de marketing şi de cât de preţios ar suna numele, aurul de 24 de carate este o comoară pentru pielea noastră, despre care se ştie din cele mai vechi timpuri.” 

La Momirov Cosmetics, actriţa a găsit o gamă completă de îngrijire, care conţine acest ingredient deosebit de important pentru regenerarea şi hidratarea tenului matur.

Eugenia Şerban: „Îmi place să am grijă de mine! Nu trece o zi fără să mă dau cu cremă de ochi şi de faţă, tocmai de aceea, primele mele alegeri de la Momirov Cosmetics au fost Crema Antirid 24K pentru ochi şi Crema Gold 24K cu aur coloidal şi acid hialuronic, pe care le aplic atât dimineața, cât și seara. Recent, mi-am completat rutina de îngrijire cu serumul cu aur şi acid hialuronic şi cu o spumă de curăţare, tot pe bază de aur. Este vorba despre un ritual cotidian, care, cred eu, ar trebui să fie urmat de orice femeie care are grijă de sănătatea pielii ei.”

 

GAMA 24K GOLD, REȚETA DE AUR PENTRU O PIELE FRUMOASĂ DIN INTERIOR

Cu un puternic efect antioxidant, antiinflamator și antibacterian, gama 24K Gold Momirov Cosmetics a fost concepută de specialiști cu o vastă experiență în domeniul frumuseții, pentru a ajuta pielea să își dea un restart.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: „Ne bucurăm să devenim alegerea tot mai multor clienți preocupați de felul în care arată pielea lor. Toate produsele din gama noastră conțin exclusiv parfum non-iritant. Prin urmare, ele pot fi folosite fără probleme chiar și de persoanele care au un ten sensibil. Datorită aurului coloidal, ingredientele din compoziția fiecărui produs pătrund mai repede și mai adânc în piele, oferind astfel efecte de lungă durată.”

Folosite individual sau împreună, în funcție de nevoile tenului, produsele din gama 24K Gold au efecte vizibile imediat, un vis devenit realitate pentru cei care nu au neapărat prea multă răbdare atunci când vine vorba despre rezultate.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: Crema pentru conturul ochilor, iubită de doamna Eugenia Șerban, are, de pildă, efect de lifting instant, iar acest lucru se poate vedea la 10 minute de la aplicare. Rezultatele durează undeva până la 5, 6 ore pe zi. Folosită constant, ajută evident la estomparea ridurilor. Această cremă conţine Tens Up, un activ care, conform studiilor clinice, îmbunătăţeşte producţia de colagen cu până la 25% într-o săptămână.”

CEL MAI IUBIT PRODUS: SERUMUL CU AUR, CARE POATE FI FOLOSIT ȘI CA BAZĂ DE MACHIAJ

Dacă nu știți spre ce să îndreptați și ce nevoi reale ale tenul vostru, aflați că  numărul unu în preferințele clienților Momirov Cosmetics rămâne serumul facial pe bază de apă, îmbogățit cu acid hialuronic și aur. El a devenit astăzi și alegerea make-up artiștilor, căci ajută fondul de ten să se fixeze mai bine.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: „Vorbim despre un produs cu 7% gel de acid hialuronic, ceea ce îl face foarte hidratant, hidratarea fiind un efect care se vede de la prima aplicare. Folosit constant, ajută la estomparea ridurilor. De fapt, în această regularitate cu care este folosit un produs rezidă și efectul său pe termen lung.”

 

Momirov Cosmetics a luat naștere în 2019, în Timișoara și adună secrete ale frumuseții din toate colțurile lumii. Folosind doar active de cea mai înaltă calitate, Momirov Cosmetics este un brand dictat de cerințele clienților. Descoperiți gama folosită de Eugenia Șerban pe site-ul: https://momirov.ro/

 

COMMENTS

DISQUS: 0