Ce au in comun Sayra si Vanessa Hudgens?

Ce au in comun Sayra si Vanessa Hudgens?

Vedetele, pe care le vedem mereu pe marele ecran, in seriale TV sau din industria muzicala, fac orice pentru a ramane in memoria publicului.

Aspectul exterior este, cu siguranta, unul dintre factorii determinanti in construirea imaginii publice a unei vedete. Cum intotdeauna exista un „dar” si in lumea celebritatilor exista asemanari uimitoare intre vedete, care te pun in dificultate atunci cand vrei sa-ti recunosti favoritul. Exista multe celebritati care seamana intre ele, atat de bine incat daca s-ar auzi ca sunt rude nu ar surprinde pe nimeni.

Frumoasa Sayra, de origine romana si italiana seamana izbitor cu americanca Vanessa Hudgens. Asemănarea este atât de izbitoare încât am putea fi tentați să credem că imaginile sunt fotoshopate.

 

Chip angelic, piele maslinie, buze proeminente si inaltime miniona sunt cele mai vizibile asemanari intre cele doua „dive”. ,,Intotdeauna a existat o asemanare, inca de mica”, declara Sayra.

Asta nu este tot! Cele doua nu seamana doar din punct de vedere fizic! Putem spune ca si pasiunea pentru muzica este o asemanare. Amandoua au studiat muzica inca de la o varsta frageda. Atat Sayra cat si Vanessa traiesc prin muzica.

,,Intotdeauna m-am identificat in muzica pe care o ascultam, si mereu am avut deschidere catre nou, ceva nou care sa-mi deschida un alt univers, care sa ma transpuna in alte lumi, lumi pe care fara muzica nu le-as fi cunoscut niciodata.”, a declarat Sayra.

Cel mai mare succes al Vanessei l-a reprezentat participarea în filmele High School Musical. Sayra ne-a dezvaluit ca ar vrea sa joace intr-un musical, o provocare interesanta pentru ea.

Am remarcat imediat si ca timbrul vocal al celor doua este extrem de asemanator!

Sayra se pregateste de lansarea unei piese in italiana! Credem ca va avea un mare succes!

COMMENTS

DISQUS: 0