Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău, la iDentity Clinic!

Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău, la iDentity Clinic!

Aproape 40% dintre români merg la dentist mai rar de o dată pe an și cam tot atâția au cel puțin un dinte lipsă, arată sondaje recente. Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău. Din dragoste pentru zâmbete sănătoase, specialiștii clinicii iDentity din București vin cu o ofertă de primăvară, destinată tuturor celor care vor să se bucure de o dantură impecabilă, acum și cu mai puțini bani. Implantul dentar premium cu încărcare imediată, BLX Roxolid SLActive de la liderul mondial pe domeniu, Straumann, are o reducere de 35%, iar pacienții îl pot plăti și în rate!

 

Extracția dintelui și implant dentar în aceeași zi? Se poate!

Într-o eră în care ne dorim ca totul să se întâmple ACUM, știați că ne putem bucura chiar și de zâmbete fără cusur în doar 24 de ore? Potrivit pentru toate tipurile de țesut osos și ideal inclusiv pentru fumători, pacienți în vârstă ori pentru cei cu probleme de sănătate, implantul dentar BLX Roxolid SLActive este cel mai nou sistem creat de compania elvețiană Straumann, care reușește să redea pacienților zâmbetul visat într-o singură zi, comportându-se excelent și pe termen lung. Cum este posibil?

 

„Încărcarea imediată înseamnă mai puține intervenții chirurgicale și perioade de tratament mai scurte. În cadrul unei ședințe putem înlocui unul sau mai mulți dinți. Faptul că implantul este inserat imediat după extracție conferă o serie de avantaje, în special celor a căror profesie cere o fizionomie perfectă în fiecare zi sau celor care nu pot ajunge regulat la dentist.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Procedura este una minim invazivă, mai simplă chiar decât o extracție dentară și presupune fixarea lucrării protetice provizorii într-un interval de 24 de ore de la inserarea șurubului în os și fixarea bontului protetic. Atunci când dinții își vor recăpăta complet toate funcțiile, adică într-un interval de 4-6 luni, se va putea monta și coroana permanentă. Pentru o recuperare optimă, specialiștii recomandă ca în acest interval de timp să aveți grijă la alimentație, pentru a proteja lucrarea.

 

Care sunt cele mai importante inovații ale acestui tip de implant dentar?

Structura specială a implantului BLX Roxolid SLActive și design-ul său inovator fac ca rata de succes a tratamentului să crească, chiar și în cazul pacienților care nu se bucură de o ofertă osoasă bogată: încă din faza primară, anumite elemente din compoziția sa asigură o stabilitate net superioară altor tipuri de implanturi.

 

„Suprafața implantului contribuie la micșorarea timpului de vindecare. Practic, etapa de osteointegrare și vindecarea țesutului din jurul implantului sunt reduse la jumătate, de la două luni, la maximum o lună. Totodată, comparativ cu alte tipuri de implant, BLX Roxolid SLActive este creat dintr-un aliaj inovator din titan și zirconiu, ceea ce îi conferă o rezistență mai mare, făcându-l totodată ideal și pentru pacienții care au spații dentare înguste.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Pentru a vă bucura din plin de avantajele acestui implant dentar inovator, este recomandat să alegeți cu grijă clinica, dar și specialistul care se va ocupa de intervenție!

Implantul dentar este cea mai recomandă procedură pentru înlocuirea dinților lipsă, însă, nu de puține ori, prețurile ridicate îi fac pe pacienți să amâne sau să renunțe la vizita la dentist.Primăvara vine cu oferte pentru zâmbetul tău! Specialiștii clinicii iDentity încearcă să facă accesibile procedurile de ultimă generație și, în plină primăvară, reduc prețul implantului BLX Roxolid SLActive de la Straumann: astfel că în loc de 1.450 de euro, veți plăti 950 de euro, cost care cuprinde consultația și planul de tratament, tomografia computerizată și bontul protetic. Plata este posibilă și eșalonat!

 

Peste 10.000 de pacienţi au apelat, de-a lungul timpului, la experienţa medicilor de la iDentity Clinic. Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0