Tot ce trebuie să știi despre dieta cu apă și cum îți poate îmbunătăți sănătatea

Tot ce trebuie să știi despre dieta cu apă și cum îți poate îmbunătăți sănătatea

Oricât de ciudat ar părea, da, este posibil să slăbești doar cu apă. Dieta cu apă te ajută să scapi de kilogramele în plus, să îți menții silueta și, mai mult de atât, beneficiezi de o mulțime de avantaje: poți să mănânci aproape tot ceea ce îți dorești. Această dietă este folosită în Japonia și în alte țări asiatice încă din cele mai vechi timpuri.

În ce constă dieta cu apă?

Tot ceea ce trebuie să faci este să bei apă. Doi litri de apă în fiecare zi! Cel mai bine este să începi chiar din momentul în care te trezești. Ar trebui să ai la îndemână un pahar de 250 ml din care începi să bei puțin câte puțin, în timp ce te pregătești pentru job. În acest mod vei începe ziua plină de energie și, în plus, vei avea și un ten luminos. Ultimul pahar cu apă ar trebui „savurat’ cu cel puțin o oră înainte de culcare. Te va menține hidratată pe toată durata nopții.

Citește și: Mihaela Bilic: Cum îți dai seama că ai carență de Vitamina C

Probabil te gândești că, de la atâta apă, o să te balonezi și nu o să mai poți mânca. Adevărul este că o să îți reducă poftă de mâncare. Însă poți mânca tot ceea ce îți dorești, fără a exagera însă cu dulciurile. Dieta cu apă este foarte simplă și nu necesită calcularea tuturor alimentelor sau liste lungi cu mâncărurile pe care ai voie să le consumi.

Cum te ajută dieta cu apă

În primul rând nu mai ai motive de îngrijorare în ceea ce privește deshidratarea pielii sau a organismului, indiferent de anotimp. Dieta cu apă previne îmbătrânirea pielii și o să radiezi în fiecare zi ca după un concediu prelungit. În al doilea rând o să mănânci mai puțin. Asta nu înseamnă că o să neglijezi mâncarea, ci doar că o să consumi cantități mai mici.

Citește întreaga știre pe ELLE

COMMENTS

DISQUS: 0