„Be Perfect” te ajută să îți atingi idealurile estetice

„Be Perfect” te ajută să îți atingi idealurile estetice

Imposibilul devine posibil cu ajutorul procedurilor estetice, iar tu poți ajunge să obții rezultatul dorit. Chirurgia estetică a evoluat extrem de mult în ultimii ani, iar tu poți arăta perfect datorită intervențiilor recent apărute sau a celor existente, dar care au fost îmbunătățite. Constant au apărut noi tehnici și metode, care ajung uneori să înlocuiască sau să substituie intervențiile chirurgicale învechite. Riscurile sunt extrem de reduse în cazul acestora, iar multe dintre ele sunt non-invazive.

La Be Perfect, conceptul unic de frumusețe integrată, poți avea parte de la cele mai simple intervenții, până la cele mai complexe operații. Dr. Alin Bortolini se va asigura că tu îți atingi idealurile estetice. Vei avea parte de tratamente sigure și de o îngrijire perfectă. Indiferent de ce îți dorești, domnul doctor te va sprijini să faci cea mai bună alegere, raportată la dorințele și trăsăturile tale. Vei arăta natural, vei fi și mai frumoasă, vei arăta fresh și vei scăpa de neplăcerile pe care le ai asupra fizicului tău. În continuare o să descoperi motivele pentru care Be Perfect Plastic Surgery este alegerea perfectă.

 

Cum alegi o clinică estetică perfectă

Alegerea unei clinici estetice nu mai este la fel de dificilă atunci când ai toate informațiile cuprinse într-un singur articol. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate este extrem de important să ne informăm înainte de a alege și chirurgul estetician. La rezultate perfecte se poate ajunge doar cu ajutorul unui personal cu pregătire medicală de specialitate și cu multă experiență. În cadrul unei clinici, spre deosebire de un cabinet, vei regăsi prezente toate specializările sau procedurile efectuate de un medic. La Be Perfect vei avea parte atât de chirurgie estetică, cât și de proceduri injectabile.

Ce recomandă o clinică? Vechimea, dar și renumele. Doctor Alin Bortolini, fondatorul Be Perfect, a câștigat încrederea a numeroase vedete, printre care Elena Ionescu (ex. Mandinga), Nicoleta Luciu, Adina Postelnicu (ex. Haven) sau Roxana Vașniuc. Iar experiența și pregătirea solidă pe care le deține, ne spun că realizarea intervențiilor vor fi la cel mai înalt nivel.

Efectuarea intervențiilor estetice care sunt mai complexe, necesită un medic cu expertiză și recomandări pozitive. Dacă îți dorești mărire de sâni, abdominoplastie sau rinoplastie, spre exemplu, priceperea medicului se va vedea în rezultatele finale.

Pe lângă vechimea și prestigiul clinicii, dar și pregătirea constantă a personalului, încă un indicator de încredere îl reprezintă numărul de servicii prestate și calitatea acestora. Dacă poate fi efectuat orice tip de intervenție estetică, asta ne poate duce cu gândul la specialiști care îți vor remodela corpul și fața în siguranță. Iar recomandările primite pot confirma și întări alegerea.

Dotările și aspectul clinicii trebuie să fie impecabile, dar, cel mai important, să respecte cu strictețe normele de igienă. Trebuie să mai țineți cont de consultația oferită de medic și cum decurge aceasta. Dacă este una amănunțită și primiți răspunsuri la toate întrebările sau nelămuririle pe care le aveți, iar medicul vă inspiră încredere, puteți apela cu încredere la acesta. Iar portofoliul de intervenții vă vor ajuta extrem de mult în luarea viitoarei decizii. Toate acestea pot fi regăsite în cadrul Be Perfect, pentru ca tu să atingi perfecțiunea dorită.

 

Intervenții estetice de top la Be Perfect

Indiferent că îți dorești perfect face, breast, body, intimate sau proceduri injectabile cu acid hialuronic, toxină botulinică, lifting cu fire, PRP sau tratament pentru varice, Be Perfect este locul unde vei avea parte de intervenții estetice de top. Aici o să fie creată cea mai bună versiune a ta, deoarece corpul este privit în ansamblu, iar proporțiile îți sunt restabilite într-o armonie totală. După ce pleci de aici o să ai mai multă încredere în sine și te vei simți așa cum îți dorești: mai tânără, mai atractivă, mai sexy și mai mulțumită.

Datorită serviciilor premium, vei obține o față cu pomeți proeminenți, fără riduri sau alte semne de îmbătrânire. Va fi un ten fresh, luminos și foarte atractiv. Din profil vei arăta superb, deoarece vei scăpa și de grija nasului. Nu va mai avea cocoașă, vârful va fi unul mic, bine definit și orientat puțin în sus. Tot la Be Perfect poți avea buze mai voluminoase, bărbie bine definită și multe altele.

Dacă tot timpul ai vrut să ai parte de un corp cu talie îngustă, bine definită, în formă de clepsidră, fără grăsime, acum îți poți îndeplini dorința. La Be Perfect vei avea sâni atractivi, plini, fermi și bine proporționați. Fesele vor fi rotunde, bombate și foarte ferme. Iar picioarele nu vor avea celulită sau varice. Și zona intimă va căpăta un nou aspect, tocmai ca tu să nu mai fi complexată de aspectul acesteia. Totul va fi natural, pentru ca tu să arăți superb și să te mândrești cu schimbările făcute. Un mic secret, Dr. Alin Bortolini este expert în tot ceea ce ține de implantul mamar.

 

Vei fi în siguranță în timpul oricărei proceduri estetice

Be Perfect este cea mai sigură clinică pentru efectuarea oricărui tip de intervenție. Evenimentele recente ne-au arătat că existau persoane care pretindeau că sunt medici esteticieni și realizau operații fără a avea studii, drept de liberă practică sau vreo acreditare în domeniu. Nu se gândeau nicio clipă la siguranța și sănătatea pacienților, ci doar la bani. Iar lipsa eticii profesionale reprezintă un semn grav și ne arată că persoana respectivă nu este cea la care tu trebuie să apelezi. Indiferent de gradul de inteligență, fără pregătire temeinică, cursuri de specialitate, pregătire teoretică și practică, acești oameni pot face mai mult rău decât bine.

Chirurgia este un domeniu complex al medicinei și necesită ani buni de studii, dar și multe ore de practică. La început de drum este esențial să înveți de la profesioniști din domeniu, dar și să fii supravegheat de aceștia când realizezi primele intervenții chirurgicale. Dr. Alin Bortolini a avut parte la începutul carierei de pregătire în centre de prestigiu din Capitală, cum ar fi Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reconstructivă și Arsuri, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Carol Davila. Ulterior a participat la numeroase stagii internaționale în țări precum Brazilia sau Italia. Iar de-a lungul carierei a urmat o multitudine  de cursuri de formare profesională, a fost prezent la congrese de specialitate, extrem de importante în domeniu și este la curent cu toate noutățile, deoarece este un chirurg estetician modern.

Dacă îți dorești să fii și mai sigură în legătură cu modul în care vei arăta, ei bine, la Be Perfect poți avea parte de o simulare a rezultatelor finale. Dr. Alin Bortolini va identifica zonele cu probleme, iar tu o să vezi cum pot fi corectate toate imperfecțiunile.

Pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii, vei avea parte de dotări ultramoderne și personal bine pregătit. Intrevențiile minim invazive, precum injectările au loc în cabinetul personal al domnului doctor Bortolini. Adresa este strada Povernei, numărul 20, într-o zonă accesibilă tuturor. Iar intervențiile chirurgicale sunt desfășurate la Spitalul Monza, de pe strada Tony Bulandra 27. De la sala de așteptare și până la salonul pacientului, totul arată excepțional. Te vei simți ca acasă, nu o să ai parte de miros de spital și timpul o să treacă altfel. Curățenia, aspectul modern și primirea călduroasă îți vor demonstra că ai făcut cea mai bună alegere.

Calitatea materialelor folosite este una premium, iar munca medicului chirurg va fi ușurată și susținută de aparatura ultramodernă. Toate instrumentele sunt riguros sterilizate, pentru ca tu să fii în siguranță.

 

 

Datorită paletei largi te servicii de la Be Perfect tu vei putea să îți atingi idealurile estetice. Dr. Alin Bortolini îți va oferi proceduri medicale de o calitate deosebită, realizate cu mare responsabilitate și atenție. Totul se va întâmpla în siguranță, iar tu vei rămâne plăcut surprinsă de rezultatele obținute. Datele de contact ale domnului doctor pot fi regăsite mai jos.

0767 373 328 / drbortolini@beperfect.ro

https://www.facebook.com/dr.bortolini/

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

https://beperfect.ro

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0