Mariah Carey îşi va lansa cel de-al 15-lea album de studio luna viitoare

Mariah Carey îşi va lansa cel de-al 15-lea album de studio luna viitoare

Cântăreaţa Mariah Carey a anunţat că îşi va lansa cel de-al 15-lea album de studio, „Caution”, pe 16 noiembrie, acesta fiind primul material de studio din ultimii patru ani al interpretei. Primele două single-uri de pe acest album sunt „GTFO” şi „With You”, apărute în ultimele săptămâni, potrivit Variety.

Carey a făcut anunţul prin intermediul unui clip publicat pe platformele social media, în care apare alături de fiul ei, Morocco, poreclit Rocky.

Albumul este primul al lui Carey din ultimii 4 ani şi primul de când a semnat, în 2017, contractul de parteneriat dintre casa ei Butterfly MC Records şi Epic records. În plus, ea a semnat anul trecut un acord de management cu Roc Nation. Anunţul a venit după ce ea şi-a încheiat rezidenţa la Caesar’s Palace din Las Vegas, pe care doreşte să o reia în februarie 2019.

Mariah Carey și-a lansat albumul de debut în 1990

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

COMMENTS

DISQUS: 0