Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur! Ana-Maria Bușcu, despre beneficiile terapiei microneedling

Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur! Ana-Maria Bușcu, despre beneficiile terapiei microneedling

Orice rutină corectă de îngrijire a tenului presupune ca, periodic, să apelăm şi la tratamente profesionale de înfrumuseţare. Nicio cremă de hidratare sau antirid nu poate oferi rezultate într-un mod atât de rapid precum o procedură minim-invazivă, realizată în cabinetele de specialitate.

Expertă în tratamente faciale realizate cu ajutorul celor mai avansate aparate, Ana-Maria Buşcu ne prezintă unul dintre cele mai moderne tratamente din industria beauty. Ce presupune terapia Microneedling, dar şi ce efecte are asupra pielii, aflaţi din rândurile următoare.

 

DERMAPEN, CEL MAI AVANSAT SISTEM DE TERAPIE MICRONEEDLING

 

Tratamentul despre care vorbim, unul extrem de popular în cabinetele de înfrumuseţare, este renumit pentru sistemul pe care îl foloseşte. Dermapen se numără printre cele mai avansate dispozitive medicale la nivel mondial şi este utilizat pentru a îmbunătăţi considerabil aspectul tenului.

Format din micro-ace, care penetrează straturile de piele în mod controlat, fără să producă efecte adverse, dispozitivul stimulează sinteza unei substanţe esenţiale în sănătatea pielii: „Microneedling este o procedură minim-invazivă, utilizată pentru a trata problemele legate de piele, prin producţia de colagen. Cunoscută şi sub numele de Terapia inducţiei de colagen, acest tratament îi poate ajuta cu succes pe cei care doresc să reducă în mod considerabil cele mai cunoscute probleme ale pielii.

Colagenul este de bază atunci când vorbim despre elasticitatea, strălucirea şi fermitatea pielii. Din păcate, odată cu vârsta de 25 de ani, această substanţă începe să scade în organism, moment în care trebuie să intervenim din exterior, pentru a ne păstra cât mai mult timp un aspect frumos al pielii.

         

CE PROBLEME TRATEAZĂ MICRONEEDLING-UL

Dermapen este folosit pentru a întinde, a ridica şi a întineri pielea. Intensitatea procedurii, dar şi adâncimea sa sunt stabilite în funcţie de problemele fiecărei paciente, tratamentul fiind personalizat, pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Microneedling-ul luptă cu ridurile fine şi medii, cu pielea lăsată, cu hiperpigmentarea, dar şi cu cicatricile rămase în urma unei arsuri sau în urma acneei.

Terapia este folosită şi pentru diminuarea porilor, dar şi pentru revitalizarea pielii. Tot ea este utilizată şi atunci când vorbim despre diminuarea cearcănelor.”

 

CUM SE REALIZEAZĂ O ŞEDINŢĂ DE MICRONEEDLING

Before and After

Procedura este complet nedureroasă, dar, pentru confortul pacientelor, se poate aplica o cremă cu efect anestezic, care este lăsată să acţioneze vreme de maximum jumătate de oră.”

Este primul pas al tratamentului Microneedling. Imediat după ce zona cu probleme va fi identificată şi curăţată cu o soluţie specială,  o cremă adecvată afecţiunilor va fi aplicată pe ten.

Cu ajutorul dispozitivului se vor crea microcanale prin care substanţele nutritive aplicate pe piele vor putea pătrunde uniform şi în profunzime.”

Procedura se întinde pe aproximativ 20 de minute. Fiecărei paciente îi va fi recomandat un anumit număr de şedinţe, mai mic sau mai mare în funcţie de gravitatea problemelor.

Pentru rezultate cu adevărat spectaculoase, Ana-Maria Buşcu vine cu o recomandare: „Eu asociez tot timpul acest tratament de microneedling cu oxigenul hiperbaric, care, practic, dublează efectul Dermapenului, ajutând la oxigenarea celulelor, ele fiind stimulate să producă mai mult colagen, mai multă elastină, mai mult acid hialuronic, efectul final fiind unul de lifting, de fermitate şi de luminozitate.”

 

REZULTATE DUPĂ TRATAMENT

Imediat după tratament, pacientele trebuie să se aştepte ca pielea să fie roşie şi iritată. Este o reacţie normală, dacă ne gândim că dispozitivul creează o microtraumă, cu scopul de a provoca vindecarea. Hidratarea, cu ajutorul unei creme, este esenţială ulterior procedurii. Interzisă va fi, în schimb, expunerea la soare sau la solar.

La cateva zile după taratament, pielea din zona tratată devine mai curată şi mai luminoasă. La câteva săptămâni, deja textura pielii se îmbunătăţeşte, devine mai uniformă. La câteva luni dupa efectuarea a minimum 4 tratamente, aspectul tenului este mult îmbunătăţit, se reduc drastic ridurile de expresie, cicatricile dispar în proporţie de 80%, iar petele, în proporţie de 100%. Eu asociez tot timpul acest tratament de microneedling cu oxigenul hiperbaric, care practic dublează efectul dermapenului, ajutând la oxigenarea celulelor, ele fiind stimulate să producă mai mult colagen, elastină, acid hialuronic, efectul final fiind unul de lifting, fermitate si luminozitate.

Tratamentul nu are efecte secundare şi nici nu prezintă dezavantaje, dacă este realizat de un specialist.

 

Expertă în tratamente de înfrumuseţare şi în dermopigmentare,             Ana-Maria Buşcu a fondat Magic Beauty Concept Bucureşti, un loc dedicat răsfăţului feminin, unde clientele îţi redescoperă frumuseţea naturală.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile, dar şi pentru a urmări rezultatele procedurilor realizate de Ana-Maria Buşcu, vă invităm pe pagina de Instagram a expertei în dermopigmentare: https://www.instagram.com/micropigmentare.anamariabuscu/, dar şi pe site-ul oficial al salonului pe care l-a creat: https://magic-beauty-concept.ro/

         

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0