Tinereţe fără bătrâneţe. Totul despre terapia vampir

Tinereţe fără bătrâneţe.  Totul despre terapia vampir

Cine nu îşi doreşte un ten fără cusur? Femei sau bărbaţi, cu toţii visăm la o piele lipistă de imperfecţiuni. Doar că ce-i frumos, necesită muncă! Multă! Un ten fără coşuri, iritaţii, riduri ori pete pigmentare se obţine, printre altele, cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, dar şi a unei rutine de îngrijire corectă. Uneori, chiar şi împreună au nevoie de un mic ajutor, care să le sporească efectul. Periodic, este cazul să ne lăsăm şi pe mâna specialiştilor, pentru proceduri de ultimă generaţie care pot reda ceea ce acasă nu am reuşi să obţinem.

 

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, o clinică de top din nordul Capitalei, dedicată perfecţiunii fizice prin îmbinarea tehnologiei, ştiinţei şi artei, vă propun o formă de terapie accesibilă, până nu demult, doar vedetelor de la Hollywood. Este vorba despre Terapia Vampir, o procedură minim invazivă, care întinereşte şi curăţă tenul în profunzime.

 

Terapia Vampir, un lifting natural

 

Deși în anii 1980, procedura era folosită în chirurgia cardiacă, astăzi, Terapia Vampir a ajuns în medicina estetică. Mai este cunoscută și sub denumirea de Terapia PRP – Platelet-Rich Plasma – și presupune injectarea cu plasmă proprie pentru regenerarea pielii. Deși sună complicat, în sine, tratamentul este simplu.

Pacientei sau pacientului i se recoltează câțiva mililitri de sânge într-o eprubetă specială. Ulterior, plasma este introdusă într-o centrifugă, pentru ca principalele componente ale sângelui să fie separate. După acest procedeu, specialistul ia plasma și o injectează în zona cu probleme. Poate fi vorba despre ten, decolteu sau gât. De aici începe tratarea imperfecțiunilor pielii – regenerarea și repararea țesuturilor, într-un mod sută la sută natural.

Dacă nu sunteți mulțumit sau mulțumită de felul în care arată la ora actuală pielea dumneavoastră sau vreți să preîntâmpinați anumite probleme, puteți apela la această procedură, evident, dacă sunteți sănătos sau sănătoasă.

 

Cine nu poate beneficia de Terapia Vampir

Există câteva atenționări speciale în acest sens. Deși este larg utilizată, Terapia Vampir are contraindicațiile ei. Așadar, nu se recomandă celor care suferă de boli de sânge, cancer, boli autoimune, tumori sau infecții. Și femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să o evite. Sunt aspecte care pot fi lămurite la un consult. Specialistul va ști să îndrepte clientul spre alte proceduri asemănătoare.

 

Cât durează și ce se întâmplă în timpul procedurii

În general, procedura durează mai puțin de o oră și necesită o ușoară anestezie locală. De obicei, în acest sens, se optează pentru cremă cu afect anestezic. Zona care urmează să fie supusă terapiei trebuie dezinfectată întâi de toate. Pentru că acul folosit la injectarea plasmei este exrem de fin, procedura nu este deloc dureroasă.

Este nevoie cam de 3, 4 ședințe pentru a ajunge la rezultatele dorite. Evident, acest număr variază de la pacient la pacient și depinde de problemele avute. Injectările se fac, în mod normal, la interval de 2-3 săptămâni.

Și la luni distanță de la procedură vă puteți bucura de o piele perfectă, deoarece plasma folosită stimulează producția de colagen. Tenul dumneavoastră continuă practic… să reîntinerească. Ulterior intervenției, nu este nevoie de recuperare. Pentru a menține rezultatele însă trebuie să repetați tratamentul o dată pe an!

 

De ce să aleg Terapia Vampir

 

Fie că doriți să scăpați de urmele post acneice sau de ridurile care vă supără, Terapia Vampir are soluția tuturor problemelor care țin de piele. Enumerăm, pe scurt, câteva dintre ele:

-redă strălucirea pielii

-tratează pielea obosită, lipsită de elasticitate

-rehidratează pielea uscată

-ameliorează vergeturile

-grăbește vindecarea rănilor

-atenuează ridurile de expresie, cicatricile și cearcănele

-reduce efectele de pigmentare

Terapia Vampir este folosită inclusiv în tratarea căderii părului, dar poate reface și fermitatea ovalului feței.

 

Să discutăm și despre efecte secundare…

Pentru că plasma trebuie să fie practic reacceptată de… același organism, procedura nu este doar una naturală, ci și sigură. Alergiile sunt practic imposibile în acest caz. Cu toate acestea, unii pacienți se pot confrunta cu efecte secundare minime, care nu durează mai mult de câteva zile. De pildă, mici vânătăi în locul injectării sau piele înrosită.

 

Dacă simțiți că a venit momentul să încercați și dumneavoastră acest tratament revoluționar, apelați doar la profesioniști! La Beauty Art Aesthetics, specialiștii au experiență în proceduri care reprezintă ultimele tendințe în înfrumusețare.

 

„Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte locații în mai multe orașe din România!” – echipa Beauty Art Aesthetics

Pentru informații, prețuri și programări, îi găsiți la numărul de telefon: 0722.296.007, pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/, dar și la adresa de mail office@beautyartaesthetics.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0