Secretul privirii pătrunzătoare: Fox Eyes

Secretul privirii pătrunzătoare: Fox Eyes

O forma a ochiului mai alungită și sprâncene arcuite nu sunt întodeauna înzestrări de la Mama Natură și nici efecte obținute cu ajutorul machiajului. O procedură care a câștigat teren în preferințele vedetelor de peste Ocean a ajuns extrem de populară și în rândul româncelor care își doresc o privire pătrunzătoare și conturată, fără a sta cu orele în fața oglinzii pentru retușuri cu ajutorul produselor cosmetice!

Specialiștii clinicii Beauty Art Aesthetics, o oază de frumusețe pentru clientele care doresc să arate fabulos, vă dezvăluie care este și în ce costă procedura prin care puteți obține și dumneavoastră mult-râvnitul efect „Fox eyes”!

 

EFECTE SPECTACULOASE, CU FIRELE TIP „COG”

La Beauty Art Aesthetics, specialiștii pun întotdeauna accent pe naturalețe, tocmai de aceea în numeroase proceduri de înfrumusețare folosesc un tratament de lifting facial, pe bază de fire bioresorbabile, o procedură inovatoare care stimulează producția de colagen.

Firele bioresorbabile de tip COG, așa cum sunt ele numite de experții în frumusețe, sunt utilizate atunci când vorbim despre efectul Fox Eyes. Cum acționează ele? Transformă sprâncenele nearcuite, ridică pleoapele căzute, ba chiar rezolvă și problema inesteticelor pungi de sub ochi. Pe lângă aceste aspecte, ridică și colțurile coborâte ale ochilor și poate ameliora cearcănele ori ridurile de expresie din jurul ochilor, pentru a vă bucura de o piele întinsă.

Firele rămân în piele și sunt dizolvate în totalitate de organism în decurs de un an, un an și jumătate, timp în care se mențin și efectele.

 

CHIP ARMONIOS, INTERVENȚIE FĂRĂ DURERE

Fox Eyes Lifting este o intervenție minim-invazivă, pe scurt, cu timp rapid de recuperare și fără reacții adverse, care vă transformă chipul! La Beauty Art Aesthetics, specialiștii utilizează între 4 și 8 fire bioresorbabile, căci au putere mare de acțiune, iar de rezultate spectaculoase vă puteți bucura imediat.

Nu vă faceți griji în ceea ce privește durerea! Nu veți simți nimic și asta pentru că intervenția se face sub anestezie locală. Procedura durează până în 20 de minute, iar tehnica trebuie repetată după un an, pentru o reîmprospătare.

Fox Eyes Lifting poate fi efectuat pe orice formă a ochiului. De obicei, pacientele îl aleg pentru că își doresc o formă migdalată o ochilor, dar și pentru că au sprâncene drepte ori prea coborâte.

Trendul Fox Eyes a luat startul în urmă cu câțiva ani, când modelele Bella Hadid și Kendall Jenner au căpătat un look exotic, iar lumea a început să se întrebe cum anume au reușit să îl obțină.

 

Transformarea începe cu un prim pas: consultul! Programați-vă pentru o întâlnire cu specialiștii în frumusețe de la Beauty Art Aesthetics, dacă simțiti că este vremea schimbării.

Premiată în nenumărate rânduri, clinica Beauty Art Aesthetics a adăugat, recent, o nouă distincție pe listă! În cadrul Galei I Success Awards, care a avut loc la Veneția, în septembrie 2021, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice.

Processed with Lensa with Auto Adjustments

          Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0