Cum poți avea cea mai frumoasă formă a feței? Află de la specialiști!

Cum poți avea cea mai frumoasă formă a feței? Află de la specialiști!

Te-ai trezit într-o zi, te-ai uitat în oglindă și ai constatat că ceea ce vezi nu îți este pe plac? Ai o față ovală sau rotundă și indiferent de pierderea în greutate pe care incerci să o faci prin diverse diete nu poți scăpa de volumul de la nivelul feței? Am aflat cum poți obține o față subțire, cu o bărbie mică și pomeți bine definiți, fără a apela la trucurile de make-up care durează o veșnicie.

Nu te îngrijora, dacă nu ai fost înzestrată de la Mama Natură cu asemenea trăsături! S-a descoperit tratamentul care te scapă de această problemă, care arată că ai slăbit câteva kilograme reconturându-ți trăsăturile și evidențiindu-ți linia mandibulară.

Am aflat detalii de la Mădălina Brindușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics despre această procedură minim invazivă.

,,Este un tratament ce reconturează trăsăturile și evidenţiază linia mandibulei. Rezultatul este un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei. “Slimming face”, procedură cunoscută în estetică drept una dintre metodele eficiente de subţiere a feţei. Are rolul de a remodela linia mandibulară, prin injectarea cu toxina botulinică în mușchiul maseter. În urma injectării, mușchiul maseter se relaxează, astfel că obținem un aspect al feței mai sculptat și mai alungit. Se folosește o cremă anestezică, iar procedura este extrem de rapidă – aproximativ 30 de minute. Pe parcursul acesteia, pacientul nu resimte niciun fel de durere sau disconfort. Această procedură se poate efectua în orice perioadă a anului. Deci este bine venita o astfel de interventie! Rezultatele încep să se cunoască imediat după procedură 15%, după 15 zile 50%, iar după  30,40 de zile 100% și se repetă procedura la 6 luni. Pentru conturarea feței, tehnicile sunt personalizate, prin urmare diferă mult de la un pacient la altul, în funcție de necesități și cerințe.”, a declarat Mădălina Brindușescu.

Această procedură a fost implementată de către clinica Beauty Art Aesthetics de aproximativ 3 ani și se numără printre cele mai solicitate proceduri.

 

O astfel de intervenție costă 550 de euro.

Slimming face cu toxină botulinică (botox) și rolul ei!

Toxina botulinică este o substanță ce are ca scop blocarea mușchilor faciali. Se injectează în siguranță în mai multe scopuri:

  • ștergerea sau netezirea ridurilor
  • ovalizarea conturului feței cu efect de subțiere, de “slăbire”
  • reducerea transpirației excesive (hipersudorației)

Toxina botulinică este folosită în scopuri terapeutice de peste 20 de ani în neurologie, oftalmologie și alte domenii medicale. Asociația americană de estetică medicală a clasificat Botox-ul ca cel mai popular tratament estetic din 2002 și 2003.

Chirurgia plastică poate reda o parte din aspectul tânăr pierdut, cu ajutorul operațiilor estetice, injectări, diferite metode de peeling, tratamente cu laser și de asemenea, cu ajutorul toxinei botulinice.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și  la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar recent a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Roxana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0