Velvet Dental premiat la Celebrity Awards

Velvet Dental premiat la Celebrity Awards

Nume sonore din televiziune, modă, sport, muzică, dar şi femei de afaceri care conduc firme de prestigiu au luat parte, marţi seară (21 noiembrie), la a patra ediţie a Galei Celebrity Awards 2017- Successful Women, desfăşurată la Amabasad’or Events din Otopeni. Evenimentul a atras interesul a 250 de persoane publice şi oameni de afaceri şi a premiat femeile care în ultimul an au arătat că pot face performanţă în domeniile în care activează.

Clinica Velvet Dental a fost premiata in cadrul evenimentului. Premiul a fost ridicat de catre Directorul de Dezvoltare, Alina Anghelescu iar Anatoli Glopina, Medic Dentist Estetica si Proteica Dentara a vorbit despre importanta vizitei la medicul stomatolog si despre cum sa ne mentinem un zambet sanatos.

Echipa Velvet Dental

„Medicina dentara moderna ofera noi solutii terapeutice particularizate, cu avantaje estetice si functionale, pentru rezolvarea diferitelor situatii clinice cu care se confrunta un pacient. De la tratamentul cariei dentare, la corectari estetice fara afectarea suprafetelor dentare, pana la implanturi dentare cu integrare rapida cele mai noi metode de tratament sunt utilizate de specialistii clinicii stomatologice”Velvet Dental” in beneficiul pacientilor sai.

In ultimii ani, se remarca implementarea conceptului de „clinica dentara”, in care pacientul este asistat si tratat de medici specialisti din diferite domenii ale medicinei dentare (chirurgie, implantologie, estetica dentara,parodontologie, endodontie, protetica dentara) beneficiind, inca de la prima consultatie, de asistenta personalizata in mod integrat. In cadrul Clinicii Velvet Dental, beneficiati de :Implanturi dentare, chirurgie BMF, fatete dentare cu si fara preparatie, lucrari protetice pe suport zirconiu, incrustatii ceramice, diferite aparate ortodontice (metalic, ceramic, safir, lingual), pentru indreptarea dintilor, igienizare profesionala, tratament de albire profesionala, tratamentul canalului radicular realizat sub microscop Zeiss.

Prin noile descoperiri stiintifice si tehnologice, ne bucuram ca putem oferi fiecarui pacient al clinicii stomatologice „Velvet Dental” tratamente de calitate, estetica si functional exceptionale, aducand astfel un plus de sanatate, confort si incredere in viata lor. ” a declarat Alina Anghelescu.

Director Dezvoltare Velevet Dental Alina Anghelescu

Gala a fost prezentată de Francisca şi Claudiu Constantin, iar pe scenă au urcat vedete de televiziune, actori, femei de afaceri care au etalat ţinute în ton cu evenimentul.

Printre femeile de succes care au plecat acasă cu distincţii s-au numarat Andreea Marin, Iulia Albu, Silvia Ioniţă, Mihaela Rădulescu, Loredana Dan, Angelina Cozma, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Alina Anghelescu,  actriţele Monica Davidescu, Stela Popescu şi din generaţia tânără Ana Ularu, cea care a dus numele României peste Hotare, Krisztina Grosz,  Mihaela Proicea, Anca Serea,  Simona Muscă, Lucia Faur, Marinela Mirea şi Adela Diaconu.

Fiecare a primit un trofeu pe care este inscripționat mesajul „Celebrity Awards – Successful Women”.

“Ne-am dorit să promovăm frumosul, ne-am dorit să adunăm laolaltă femei puternice, femei care pot să inspire alte femei şi cred că am reuşit. Pe aceasta cale ne dorim sa multumim partenerilor nostrii, Alexander International, Biotiful, Toman Diet, Velvet Dental, Bio Ortoclinic, Bio Marketplace, Gudana Photography, Călin Doboş, Flormar, Colladerma, The Movement, Inglot, Ella Georgescu Make-Up Artist, Beautiful Events, Restaurant Cocoşu Roşu”, au declarat Oana Irimia şi Flavia Covaciu , organizatoarele evenimentului.

COMMENTS

DISQUS: 0