Vedetele, cucerite de aromele noilor parfumuri Lelas

Vedetele, cucerite de aromele noilor parfumuri Lelas

Aglomerație de vedete vineri la standul Lelas, unde se găsesc noile parfumuri care au cucerit piața din România. Evenimentul Summer Scent by Lelas a strâns la Park Lake nume sonore din showbiz, care s-au lăsat învăluite de aromele esențelor orientale.

Francisca

Francisca

Prințesa Lia a onorant invitația la eveniment, ba chiar a fost încântată de descoperirile pe care le-a făcut la standul Lelas.

Claudia Ghițulescu

Claudia Ghițulescu

Cântărețele Francisca, Elena Ionescu, Alessia, interpretele de muzică populară Claudia Ghițulescu și Valentina Ionescu, dar și bologgerița Sensy alaturi de frumoasa Alina Pana, fosta concurenta Exatlon,  s-au lăsat și ele cucerite de noile parfumuri pe care le-au încercat, primind recomandări de la specialiștii Lelas în alegerea esențelor potrivite acestui sezon.

Sensy

Sensy

Elena Ionescu

Elena Ionescu

Invitații au participat la o tombolă cu premii, iar cei mici au fost și ei încântați de primirea făcută de animatorii care au întreținut atmosfera și i-au purtat pe un tărâm de basm.

Alessia

Parfumurile Lelas, potrivite oricărui anotimp

Pentru sezonul cald, specialiștii Lelas recomandă utilizarea parfumurilor florale, citrice sau fresh, ce redau mirosurile proaspete ale naturii. Acestea se potrivesc perfect pentru că, trebuie să ținem cont de temperaturile crescute care au nevoie de arome lejere, aerisite, fără a fi încărcate și mai puțin bogate in intensitate. La Lelas găsești parfumurile potrivite fiecărui sezon, dar acum ne rezumăm la vară, căldură, apă, bronz și relaxare.

Parfumurile Lelas, lansate oficial în 2014

Dacă pe piața din România, parfumurile Lelas au pătruns recent, în lume ele sunt deja recunoscute de clienți. Brandul s-a lansat la începutul anului 2014, la Istanbul, locul de unde a începe călătoria parfumului spre a cuceri noi orașe. Lelas a devenit o marcă renumită în toate mall-urile mari din Istanbul în doar câteva luni de la lansare.

Parfumurile Lelas

Cele mai apreciate parfumuri Lelas sunt cele din colectia Notes. Acestea conțin o selecție de mirosuri orientale exotice, construite în jurul unor note intense, cum sunt Chihlimbarul, Musk-ul și Lemnul de agar, și este caracterizată printr-un ambalaj luxos, ca o haina de blană colorată.

COMMENTS

DISQUS: 0