Toate problemele tale dentare îşi găsesc rezolvare sub acelaşi acoperiş, la Orizont Dental Clinique

Toate problemele tale dentare îşi găsesc rezolvare sub acelaşi acoperiş, la Orizont Dental Clinique

Ştim cât de preţios este timpul tău, tocmai de aceea la Orizont Dental Clinique nu vrem să îţi irosim nicio clipă! Pentru ca tu să primeşti în mod prompt toate tratamentele stomatologice de care zâmbetul tău are reală nevoie, am adunat sub acelaşi acoperiş toate serviciile necesare. Descoperă plăcerea vizitelor la stomatolog, cu ajutorul clinicilor dentare premium Orizont Dental Clinique, care revoluţionează piaţa serviciilor stomatologice din Buzău!

Toate problemele tale dentare îşi găsesc rezolvare sub acelaşi acoperiş!
Care sunt avantajele unui astfel de serviciu?

Găsirea tuturor serviciilor stomatologice în cadrul aceleiaşi clinici dentare vine cu avantaje enorme, pe care pacienţii le descoperă în număr tot mai mare. Doctorul Raluca Chivu, medic implantolog şi fondatoarea clinicilor Orizont Dental Clinique, a observat că lucrul cu o echipă multidisciplinară duce, în primul rând, la o mai bună coordonare a tratamentului primit de pacient: „Comunicarea între specialişti devine mult mai eficientă. Toţi colaborează pentru ca pacientul să primească în mod prompt toate tratamentele necesare, fiind programat ţintit la medicul specialist la care are nevoie. Practic, pacientul primeşte garanţia celei mai bune îngrijiri integrate, totul fără drumuri suplimentare.” Iar acest lucru vine la pachet cu un alt beneficiu uriaş: economia de timp! Pacienţii pot uita de programările în mai multe locaţii, care se întind pe o perioadă mai îndelungată şi care presupun vreme pierdută în sălile de aşteptare.

DR. RALUCA CHIVU, MEDIC IMPLANTOLOG: „Prin serviciile integrate, tratamentele pacienţilor noştri au coerenţă. Ei vor fi trataţi de o echipă care are cunoştinţe despre tot istoricul lor dentar detaliat, fapt care ne ajută să ne orientăm spre cele mai bune soluţii şi, totodată, să monitorizăm progresele. Pacientul, la rândul său, creează relaţii de lungă durată cu noi.”

Şi, de ce să nu recunoaştem, atunci când ne lăsăm pe mâinile unor specialişti pe care îi cunoaştem, parcă şi emoţiile se diminuează, nu-i aşa? Iar acest lucru este cu atât mai căutat, cu cât discutăm despre vizitele la dentist, care în general ne provoacă anxietate.

Aparatură şi facilităţi premium pentru tine

Serviciile complete şi pregătirea constantă a medicilor sunt susţinute de aparatura modernă şi de alte inovaţii din domeniul stomatologic, pe care Orizont Dental Clinique le-a integrat cu succes. Investind constant în echipamente avansate, pacienţii au acces la proceduri mai rapide şi fără durere!

DR. RALUCA CHIVU, MEDIC IMPLANTOLOG: „Orizont Dental Clinique înseamnă digitalizare, performanţă şi tehnologie premium. Ne mândrim cu tratamente mai puţin invazive, mult mai scurte, care implică un timp de vindecare mai mic şi mult mai puţin stres pentru pacienţi. Apelăm la instrumente speciale, la anestezie locală şi chiar la sedare, ca să luptăm cu anxietatea celor care ne trec pragul.”

Probabil unul dintre cele mai avansate echipamente folosite în cadrul clinicii este laserul dentar, un dispozitiv care poate fi folosit în cadrul mai multor proceduri. Extrem de uşor de tolerat, laserul este prietenos chiar şi cu pacienţii sensibili la durere, fiind utilizat în tratamentele de albire, în terapia durerii sau în tratamentul bolii parodontale. În plus, la Orizont Dental Clinique, specialiştii realizează toate tratamentele endodontice sub microscop, aparat care îi ajută să mărească de 25 de ori imaginea şi, deci, să asigure intervenţii extrem de precise.

DR. RALUCA CHIVU, MEDIC IMPLANTOLOG:  „Pacienţii noştri pot, totodată, să acceseze serviciul de consultaţie la distanţă, în cazul în care vor să evite drumurile suplimentare. Pe scurt, vă invităm să completaţi un formular online şi să încărcaţi o fotografie ortopanoramică, ulterior veţi fi contactat de un specialist pentru un apel video 1 la 1. Ne lămurim astfel pacienţii cu privire la costurile estimative ale unei intervenţii, la eventuale etape ale tratamentelor şi la durata lor.”

Opţiunea a fost accesată până acum şi de pacienţii din afara Buzăului, dar şi de cei din străinătate. Tot ei au la îndemână şi o facilitate premium: clinica oferă cazare gratuită şi transferuri de la şi către aeroport, pentru o experienţă stomatologică lipsită de orice stres!

Clinică prietenoasă cu pacienţii

Iar dacă te temi de imaginea de demult a cabinetelor dentare, Orizont Dental Clinique te încurajează să o dai uitării! Spaţiile clinicii sunt amenajate modern şi prietenos, conferind pacienţilor o stare de relaxare.

DR. RALUCA CHIVU, MEDIC IMPLANTOLOG: „Am gândit din start întregul proiect în aşa fel încât să se diferenţieze de ceea ce există pe piaţa locală. Am înlocuit cabinetele seci, albe, sterile, în care pacienţii evitau să intre, cu spaţii fresh, decorate diferit, ca să încurajăm vizitele de plăcere la dentist. Dorim, pe această cale, să luptăm cu meteahna românească, potrivit căreia mersul la stomatolog se face doar în momentul apariţiei durerii.”

În plus, Orizont Dental Clinique se angajează să respecte cele mai stricte protocoale de sterilizare şi de dezinfectare, pentru un mediu sigur, atât pentru pacienţi, cât şi pentru personal. Echipamentele şi materialele utilizate sunt de unică folosinţă şi sterilizate conform standardelor internaționale.

Cine este doctorul Raluca Chivu

„Un zâmbet îţi poate schimba viaţa!” este motto-ul medicului Raluca Chivu, de peste 10 ani în slujba zâmbetelor sănătoase. Specialistă în implantologie şi laureată a galelor consacrate Health, Beauty and Lifestyle şi I Success, doctorul a reuşit să fondeze propriile clinici dentare, Orizont Dental Clinique, acolo unde nu mai puţin de 14 medici găsesc soluţii pentru probleme din zona endodonţiei, esteticii dentare, chirurgiei, ortodonţiei, implantologiei, parodontologiei sau stomatologiei pediatrice. Astăzi, doctorul Raluca Chivu a devenit unul dintre cele mai importante nume din industria de profil din Buzău şi nu numai.

Detalii despre doctorul Raluca Chivu şi clinicile Orizont Dental Clinique găsiţi în mediul online: 

COMMENTS

DISQUS: 0