Simona Muscă a primit în cadrul galei Health, Beauty & Lifestyle Awards premiul Viziune asupra sănătății.

Simona Muscă a primit în cadrul galei Health, Beauty & Lifestyle Awards premiul Viziune asupra sănătății.

La Gala Health, Beauty and Lifestyle Awards 2023, celebrități, influenceri și oameni de succes s-au reunit pentru a sprijini copiii cu autism alături de Fundația I Success. Evenimentul, care a avut loc la Royal Palace Ballroom, a premiat 28 de oameni de succes pentru contribuțiile semnificative în domeniile lor de activitate și a oferit oportunități de networking exclusiv pentru invitați. Gala a câștigat o reputație notabilă pentru rolul său de a aduce împreună personalități din domenii diverse, precum și pentru promovarea brandurilor și produselor de calitate. Prin organizarea Galei în parteneriat cu Fundația I Success, evenimentul a avut și un scop caritabil important, fundația propunându-și să dezvolte programe speciale adaptate nevoilor individuale ale copiilor cu autism, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile și să dobândească noi competențe.

 

În cadrul galei Health, Beauty & Lifestyle Awards, Simona Muscă a primit premiul pentru Viziune asupra sănătății.

Vreme de mai bine de un deceniu, CEO al unei clinici de geriatrie și recuperare medicală pentru seniori, Simona Muscă spune că a învățat cât de importantă este prevenția atunci când vorbim despre sănătate. Din grijă pentru un stil de viață cumpătat, și-a creat propria emisiune care tratează, desigur, teme medicale: Apel Medical poate fi urmărită pe Canal 33. Plurivalentă, Simona Muscă nu uită nici de cealaltă pasiune a ei: actoria, fiind absolventă și a unei facultăți pe domeniu. De altfel, speră că 2023 îi va aduce un proiect pe scena teatrului. Nu se știe niciodată ce va fi! Noi îi ținem pumnii ca și în continuare să își împlinească frumoasele dorințe și îi apreciem realizările de până acum.

 

 

 

Eugenia Şerban şi Doina Teodoru, printre premiate: „Sper să mai am în faţă încă 35 de ani de carieră!”

Domeniul artistic, atât de bine reprezentat în România, a fost printre cele premiate la gala Health, Beauty and Lifestyle! Eugenia Şerban, una dintre actriţele cu o carieră remarcabilă pe micile şi pe marile ecrane, a primit trofeul „Excelenţă în actorie”, ca o încununare a multelor roluri interpretate în cei peste 30 de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor şi în faţa camerelor de filmat.

„De obicei, Excelenţa se acordă la final de carieră, eu sper să mai am încă cel puţin 35 de ani de actorie de acum încolo! Mulţumesc că fac parte din minunata familie Health, Beauty and Lifestyle!”, a declarat actriţa la eveniment.

Doina Teodoru s-a regăsit şi ea pe lista scurtă de premiaţi! Arătând cât de ambiţioasă şi de determinată este odată cu participarea la America Express, a reuşit să impresioneze, cu acelaşi aplomb, şi industria cinematografică prin rolurile sale. La Health, Beauty and Lifestyle a primit trofeul „Realizări remarcabile în actorie”.

 

Cristina Şişcanu şi Andrei Ştefănescu, premii pentru realizările de la TV şi de pe reţelele de socializare

Şi Cristina Şişcanu a plecat acasă cu un premiu important: „Best Mommy Lifestyle Influencer”! Pe lângă cariera de prezentator, are mare grijă şi de comunitatea frumoasă pe care a creat-o în mediul online: peste 250.000 de fani îi urmăresc activitatea pe Instagram, acolo unde a devenit o veritabilă sursă de inspiraţie în tot ce înseamnă modă, frumuseţe, călătorii, dar şi parenting!

„Vreau să mulţumesc comunităţii mele de pe Instagram, Facebook şi, mai nou, TikTok! Acum şase ani am început această activitate, printr-o campanie de încurajare a alăptatului în public. Mă bucur tare mult că în anii următori, persoane publice care au devenit mame mi-au urmat exemplul, nu s-au sfiit să promoveze alăptatul în public. Astăzi, avem o lege care protejează acest lucru. Vă promit că o să generez conţinut interesant şi în continuare şi vă invit să mă urmăriţi!”  este mesajul pe care Cristina Şişcanu l-a transmis la eveniment.

Zâmbitor, aşa cum îl ştim, şi Andrei Ştefănescu a avut, pe scena Health, Beauty and Lifestyle, un mesaj important pentru toţi cei care l-au susţinut în cei peste 10 ani de când este prezentator TV: „Încep prin a vă mulțumi pentru faptul că apreciaţi munca mea zilnică, de peste un deceniu, în televiziune… Mă bucur că am fost prezent într-o companie atât de selectă! Dacă cineva, în urmă cu vreo 20 de ani, îmi spunea că voi face televiziune şi că voi fi şi premiat, aş  fi spus că îşi bate joc de mine! Aşadar, vă mulţumesc tuturor, iar celor care mă privesc zilnic, le transmit că îi iubesc!”

Vedeta a primit premiul „Realizări remarcabile în televiziune”.

 

Misha Miller, protagonista unui moment-surpriză la eveniment

Cunoscută la nivel internaţional, Misha Miller a onorat cu prezenţa invitaţii şi chiar le-a pregătit un concert privat: i-a încântat cu toate piesele care au ajuns la radiouri din ţări precum Turcia, Marea Britanie, Grecia, Cipru, Italia, Rusia şi Bulgaria, inclusiv cu cea mai recentă lansare: remake-ul melodiei „Un minut”, care are, de asemenea, succes uriaş în România şi în străinătate. Pentru reuşitele muzicale bifate până la vârsta de 27 de ani şi în aşteptarea unui Grammy, aşa cum a mărturisit, artista a primit la gala Health, Beauty and Lifestyle, încurajatorul premiu „Best New Artist”.

 

 

Cele mai noi povești de succes apar pe rețelele de socializare ale conceptului HBL: https://instagram.com/hbl.awards?igshid=YmMyMTA2M2Y=

LISTA COMPLETA A CÂȘTIGĂTORILOR HEALTH, BEAUTY AND LIFESTYLE O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

Momirov Cosmetics ,,Excelență în îngrijirea pielii’’

PhD. Oana Turcu – ,,Realizări remarcabile în domeniul frumuseții’’Ardes Cosmetici

Răzvan Vasile ,,Personalitatea inspirațională a anului în educația tinerilor’’MBAKids Academy

Bespoke Aesthetics company – ,,Cereform – Most Technologically Advanced Breast Implant’’

Dr. Raluca Pascu – ,,Outstanding achievements in dentistry’’ – iDentity Clinic

Avocat Eugen Constantin Vidineac – ,,Avocatul Anului’’

Dr. Dana Bratu – ,,Outstanding achievements in dermatology & aesthetic beauty’’DermaBeauty Clinique

Mateea Petrescu – ,,Cea mai vizibilă strategie de comunicare la nivel internațional’’

Georgiana Daniela Ulmeanu – ,,Performanță în chirurgie estetică și proceduri minim invazive’’ – Glam Aesthetic Clinic

Ziad Dannawi –  ,,Oriental Luxe Scent Of The Year’’ – Lelas Perfumes

Ana Brumă – ,,Skincare expert consultant’’ – Aesthetics Lab

Simona Chițac – ,,Francizare și antreprenoriat de succes în medicină estetică’’ – Legacy Med

The Clinique Beauty & Health – ,,Rezultate excepționale în tratamente estetice premium’’

Dr. Lucia Corbeanu – ,,Performanță în stomatologie’’

Raymond Dinu – ,,Rising star designer’’

Royal Palace Ballroom – ,,Cea mai bună locație de evenimente a anului 2023’’

Doina Teodoru – ,,Realizări remarcabile în actorie’’

Melania Sârbu – ,,Top educational centre for young children’’ Lotus Academy Bucharest

Constantin Ioan Gliga – ,,Successful lawyer’’

Larisa Tănase – ,,Performanță în reinventarea sprâncenelor’’ – Simetric Beauty

Eugenia Șerban – ,,Excelență în actorie’’

Simona Muscă – ,,Viziunea Sănătății’’

Misha Miller – ,,Best New Artist’’

Cristina Șișcanu – ,,Best Mommy Lifestyle Influencer’’

Andrei Ștefănescu – ,,Realizări remarcabile în televiziune’’

Monica Iagăr – ,,Realizări remarcabile în cariera sportivă’’

Sweet Moments – ,,Excelență în cofetărie și patiserie’’

Paul Diaconescu – ,,Rising Star’’

COMMENTS

DISQUS: 0