Si-a pus gene identice cu cele a lui Kim Kardashian!

Si-a pus gene identice cu cele a lui Kim Kardashian!

Francisca focoasa bruneta, sosia perfecta a lui Kim Kardashian, a participat sambata la o conferinta de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir, Lash Masters Conference 2018. La eveniment s-au reunit cei mai buni specialisti din lume printre care Ana Milovanovic Aldoiu organizatoarea evenimentului, Inesa Svetkina, Martina Kallos, Miranda Tarpei, Katja Kapun, Marina Larskaya, Francesca Nappi, Marta Wiatr si Frankie Widdows. Conferinta a oferit participantilor oportunitatea de a invata atat despre managementul afacerii, publicitate, social media  cat si  tehnici noi de aplicare a genelor fir cu fir printre care si tehnica Kim Kardashian iar Francisca a fost modelul perfect.

”Aceasta tehnica este una speciala si numai lash artistii experimentati o pot aplica deoarece este destul de greu de realizat, se folosesc mai multe tehnici de aplicare in acelasi set si nici un set nu arata la fel pentru ca setul este personalizat in functie de pupila, pleoapa, distanta dintre ochi si spranceana precum si in functie de structura osoasa a fetei. Evantaiele pe care le face lash artistul au diferite deschideri si se lucreaza pe straturi cu diferite grosimi si curburi. Deasemenea pregatirea pentru aplicare a genelor trebuie facuta temeinic si corect pentru a nu afecta genele naturale si totodata acest stil nu se preda intr-un mod conventional, pentru a aplica acest stil trebuie sa intelegi conceptul si sa stii care trebuie sa fie lookul final, dar in rest totul tine de iscusinta tehnicianului pentru ca nici un ochi nu este la fel ca celalalt.” a declarat  Ana Milovanovic Aldoiu , Master Trainer @ AMA LASHES ACADEMY, prima și singura Academie Acreditată International din Romania.

 
”Daca tot sunt atat de des comparata cu Kim Kardashian am zis sa incerc sa vad cum mi-ar sta cu gene ca ale ei si tot ce pot spune este ca m-am indragostit, acum sunt nevoita sa merg pana la Constanta sa imi intretin genele, din pacate in Bucuresti nu am gasit pe nimeni care sa imi puna gene pe tehnica Kim iar Ana are studioul in Constanta” a declarat Francisca

COMMENTS

DISQUS: 0