Remodelarea posteriorului. De ce liftingul brazilian este preferat in detrimentul implantului?

Remodelarea posteriorului. De ce liftingul brazilian este preferat in detrimentul implantului?

Un corp feminin şi armonios nu este întotdeauna o înzestrare de la Mama Natură. Silueta-clepsidră, cea mai râvnită, perfect proporţionată, cu o talie subţire şi şolduri generoase, poate fi obţinută astăzi cu ajutorul medicilor esteticieni. Cum? Prin lifting brazilian, o procedură care, contrar aşteptărilor, nu vă ajută doar să aveţi fese ferme şi rotunde, ci şi un corp de vis.

Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică şi, totodată, fondatorul conceptului de frumuseţe integrată, Be Perfect, vă spune în ce constă procedura, dar şi cu ce avantaje vine la pachet, comparativ cu intervenţia-rivală: implantul fesier.

 

LIFTINGUL BRAZILIAN, DUBLU AVANTAJ

Liftingul brazilian sau mărirea feselor cu grăsime proprie este una dintre cele mai populare proceduri chirurgicale printre vedetele internaţionale, şi asta pentru că are efect de remodelare corporală: “Rezultatul este un trup bine proporţionat, în formă de clepsidră, cu o talie mai mică şi un posterior mai proiectat şi ferm, aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna!”

Faţă de alte intervenţii, aceasta vine cu un dublu beneficiu, întrucât presupune extragerea, prin liposucţie, a grăsimii depuse în locurile nedorite, precum abdomen, coapse ori şolduri şi transferul ei în fese. Practic, veţi avea parte de o transformare totală.

Trebuie ştiut că zonele unde se va injecta grăsimea trebuie sa fie supracorectate (se injectează mai mult, iniţial) pentru că, în cele mai bune condiţii, doar aproximativ 60 % dintre celulele adipoase transplantate vor supravieţui.”

Condiţia obligatorie care trebuie îndeplinită pentru ca această procedură să poată fi efectuată este să existe suficientă grăsime depusă în exces în diverse zone ale corpului.

 

LIFTING BRAZILIAN VERSUS IMPLANT FESIER

Doctorul Alin Bortolini recomandă cu prioritate această procedură, atunci când vreţi să vă transformaţi posteriorul. Spre deosebire de implantul fesier cu silicon, liftingul brazilian vine la pachet cu mai multe avantaje importante, precum: lipsa complicaţiilor, acceptabilitate maximă de către organism, recuperare rapidă, cicatrici extrem de mici, rezultat natural.

Prin comparaţie, implanturile siliconice nu sunt permanente şi, în ciuda ratei mari de succes, prezintă încă riscuri seriose, cum ar fi: sângerările excesive după operaţie,  cicatrici vizibile, durere, posibile infecţii sau reacţii alergice.

 

LIFTING BRAZILIAN, ÎN DOUĂ ETAPE 

Înainte de intervenţia propriu-zisă, specialistul trebuie să se asigure că pacienta este un candidat ideal. Doar dacă aveţi o stare de sănătate bună puteţi beneficia de o astfel de operaţie.

Odată ce aţi trecut de acest pas, este timpul pentru prima etapă propriu-zisă a lifting-ului brazilian: cea a grăsimii recoltate prin incizii minore, care va fi special purificată şi procesată, pentru a conferi posteriorului volum şi pentru a-l ridica.

„Dacă vă îngrăşaţi, atunci şi grăsimea transplantată se va umfla proporţional, iar dacp slăbiţi semnificativ, şi volumul de grăsime din zona tratată se va reduce la rândului lui.”

Atenţie, însă! Vorbim despre o procedură estetică de conturare a corpului, nu despre o metodă de tratare a obezităţii. Tocmai de aceea este necesar ca pacienta să fie tânără şi să aibă o bună elasticitate a pielii, pentru a evita intervenţii suplimentare de corectare. La clinica Be Perfect, puteţi beneficia şi de o simulare a operaţiei pe calculator, pentru a vă face o idee despre rezultatul final.

A doua etapă a intervenţiei este reprezentată de injectarea precisă a grăsimii la nivelul feselor, cu ajutorul unor tehnici speciale: „La sfârşitul intervenţiei, la nivelul zonelor tratate este aplicat un corset elastic sau pantalon elastic.” 

Procedura poate dura chiar şi trei ore şi se realizează sub anestezie generală.

 

DUPĂ OPERAŢIA DE LIFTING BRAZILIAN

Întrucât vorbim despre o operaţie complexă, va fi nevoie să rămâneţi în spital până la trei zile, pentru ca medicii să vă aibă sub supraveghere. Următoarea perioadă trebuie să o dedicaţi odihnei, pentru o recuperare mai rapidă.

„Durerea postoperatorie este, de regulă, de mică intensitate. Vânătăile şi umflăturile de la nivelul zonelor operate dispar în două săptămâni. Trebuie evitat efortul fizic şi sportul timp de cel puţin o lună, apoi mişcarea trebuie reluată progresiv.” 

În calcul trebuie să luaţi şi controalele regulate – iniţial la câteva zile, ulterior la câteva luni, pentru ca specialistul să vă monitorizeze evoluţia.

 

CELE MAI POPULARE OPERAȚII, LA UN CLICK DISTANȚĂ

Dacă vreți să vă familiarizați cu procedura, dar și cu alte intervenții estetice de top, clinica Be Perfect vă pune la dispoziție un canal de YouTube unic în România, în care doctorul Alin Bortolini vă prezintă, pas cu pas, cum decurg operațiile pe care poate le aveți pe listă, cum se prezintă rezultatele acestora, dar și ce spun pacienții. Toate informațiile esențiale sunt la doar un click distanță: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

Cu participări constante la cursuri de formare profesională şi congrese de specialitate în domeniul chirurgiei plastice şi estetice, doctorul Alin Bortolini vă poate ajuta să obţineţi rezultatele perfecte, prin tehnica de lifting brazilian.

La clinica Be Perfect aveţi parte de o consultaţie gratuită, primul pas spre transformarea la care visaţi.

Aveți la dispoziție numărul de telefon al clinicii Be Perfect, 0767 373 328, adresa de mail: drbortolini@beperfect.ro, dar şi site-ul oficial: https://beperfect.ro/

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0