Radiografiile dentare digitale, gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic!

Radiografiile dentare digitale, gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic!

Ştiaţi că un serviciu esenţial pentru obţinerea unui zâmbet de vis este pus la dispoziţia pacienţilor absolut gratuit de către medicii de la iDentity Clinic? Radiografiile dentare digitale gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic, o procedură premium, pentru care nu trebuie să scoateţi niciun ban din buzunar. Totul face parte din campania iDentity de susţinere a sănătăţii orale.

 

Vă aşteptăm în centrul propriu de radiologie!

Absolut obligatorie în cadrul consultaţiei pentru elaborarea planului de tratament în mod corect şi complet, radiografia dentară este acea intervenţie non-invazivă care oferă răspunsuri medicilor atunci când simpla consultaţie nu este suficientă. Pentru că încurajează controalele regulate la stomatolog, dar şi pentru că îşi doresc să facă accesibilă stomatologia high-end, medicii de la iDentity Clinic vin în sprijinul pacienţilor cu un ajutor substanţial!

 

„În cadrul clinicii noastre puteţi beneficia gratuit de radiografia retroalveolară, care ne ajută să observăm în detaliu coroana şi rădăcina dintelui, dar şi de cea digitală panoramică, un tip special de radiografie, care ne oferă o imagine de ansamblu a dentiţiei şi a elementelor maxilo-faciale. Folosim termenul întrucât radiografiile se realizează la iDentity exclusiv cu ajutorul unor aparate de ultimă generaţie.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Radiografiile dentare digitale, gratuite pentru pacienţii iDentity Clinic! În plus, pentru că ţine la timpul preţios al pacienţilor, iDentity le pune la dispoziţie acestora un centru propriu de radiologie. Astfel, aceştia sunt scutiţi de drumuri suplimentare, rezultatul este comunicat imediat doctorului stomatolog, iar tratamentele care salvează zâmbete pot începe mai repede!

 

Radiaţii reduse cu până la 85% prin stomatologia digitală

Întrucât deseori pacienţii se întreabă dacă nu cumva această investigaţie este periculoasă pentru sănătate, specialiştii demontează mitul. Radiologia dentară digitală este extrem de sigură! Aparatele cu care este dotat centrul de radiologie de la iDentity Clinic permit reducerea dozelor de radiaţie cu până la 85%, comparativ cu sistemele clasice. În plus, timpul de expunere este mult mai scurt!

 

„Există şi alte avantaje pe care le aduce tehnologia modernă în cadrul acestei investigaţii. Medicul specialist poate face măsurători mai precise, esenţiale pentru succesul tratamentelor ulterioare. Totodată, radiologia digitală permite prelucrarea şi arhivarea imaginilor obţinute, astfel încât medicul să le poată accesa imediat, în orice fază a tratamentului.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Procedura este prietenoasă şi cu micii pacienţi! De altfel, Asociaţia Dentară Americană recomandă ca o dată la şase luni examinarea cavităţii bucale a copiilor să fie completată şi de o examinare radiologică, pentru ca stomatologul să poată ţine sub supraveghere dinţii care erup, dar şi să diagnosticheze eventuale probleme. Cu toate acestea, specialiştii iDentity atrag atenţia că, indiferent de vârstă, radiografiile dentare nu trebuie să reprezinte o rutină, făcându-se stric la recomandarea medicului!

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA: https://vreausafiusanatos.ro/coroane-dentare-versus-fatete-specialistii-identity-clinic-ne-lamuresc-ce-si-cum-alegem/

 

iDentity Clinic inovează prin stomatologia high-end!

Radiografiile reprezintă doar una dintre procedurile de ultimă generaţie pe care le puteţi găsi la clinica iDentity, unul dintre promotorii tendinţei de integrare a digitalului în tratamente noi şi revoluţionare. Aici găsiţi o echipă multidisciplinară care are soluţii la toate afecţiunile din sfera oro-dentară. Procedurile sunt întotdeauna adaptate nivelului de sănătate dentară, stilului de viaţă, dar şi bugetului fiecărui pacient.

 

În majoritatea procedurile ne folosim de puterea laserului dentar, care nu are contradindicaţii şi care nu traumatizează gingia ori dinţii. Tratamentele pe care vi le propunem devin astfel confortabile, precise şi sigure, luptând, totodată cu teama de dentist a pacienţilor noştri şi grăbind vindecarea.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

Până în prezent, peste 10.000 de pacienţi şi-au recăpătat zâmbetul cu ajutorul medicilor iDentity!

Găsiţi detalii suplimentare pe site-ul oficial: https://identityclinic.ro/ sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0