Primul pas catre extinderea la nivel national pentru Clinicile Dr. Leahu

Primul pas catre extinderea la nivel national pentru Clinicile Dr. Leahu

 

Reteaua privata de clinici dentare Dr.Leahu, a deschis un centru de excelenta si  in Pitesti. A 5-a clinica si-a deschis portile pe data de 19 Aprilie strada Doaga Nr. 11.

Investitia pentru noua clinica a fost de 500.000 euro. Clinica dispune de 8 sali de tratament, radiologie, laborator de tehnica dentara si de o echipa de 14 medici profesionisti, 6 generalisti, 2 pedodonti, 1 endodont, 1 parodontolog, 1 ortodont, 2 implantologi si 1 anestezist ce lucreaza cu tehnologie de ultima generatie.

Printre servicii regasim:

 

  • restaurarea intregii danturi in doar 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky fast & fixed – Clinicile Dr. Leahu sunt numarul 1, cu cele mai multe operatii realizate pana in prezent.
  • coroane si fatete dentare gata in doar 1 ora – fara alte costuri suplimentare si vizite la dentist. Câstigi mai mult timp pentru tine si obtii un zâmbet perfect, dar si sanatos!
  • stomatologie laser – beneficiezi de tratamente dentare inovatoare cu laserul EPIC™ X Biolase. Te scapam rapid, sigur si fara durere, de orice problema dentara!

 

  • radiologie digitala – in Clinicile Dr. Leahu poti realiza radiografii dentare cu minimul de radiatii, în doar 9 secunde, fara o programare speciala, ceea ce inseamna timp castigat pentru tine.
  • implantologie digitalizata – rezultate precise, recuperare rapida, rata de succes a osteointegrarii implantului dentar de 100%!

 

  • servicii stomatologice de urgenta  – rezolva rapid si sigur orice urgenta stomatologica, in doar 30 de minute, specialistii nostri te vor prelua pentru ca tu sa te simti din nou confortabil.

 

  • servicii stomatologice copii – fara durere, la preturi accesibile. Medicii nostri pedodonti au grija de sanatatea dentara a micutului tau si inlatura orice teama de stomatolog.

 

 

  • aparate dentare – Obtine in cel mai scurt timp un zambet estetic si o muscatura corecta, cu ajutorul unui aparat dentar de calitate!

Clinicile Dr.Leahu sunt un brand romanesc ce ofera sanatate reala si o experienta excelenta pacientilor inca din anul 2011. De cand a fost infintata prima clinica si pana in prezent, peste 22.000 de pacienti au beneficiat de tratamente in cadrul clinicilor.

 

 

“Avem pacienti din toata lumea, toti sunt multumiti de serviciile noastre si ne recomanda, astfel ca in prezent avem peste 3000 de pacienti noi doar datorita recomandarilor. La sfarsitul anului 2018 ne propunem sa extindem businessul la nivel regional si sa fim un model al industriei din punct de vedere al calitatii tratamentelor oferite si al experientei exceptionale oferite pacientilor” a declarat Dr.Ionut Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu

COMMENTS

DISQUS: 0