Pergola cu membrană PVC – află ce beneficii îți poate aduce

Pergola cu membrană PVC – află ce beneficii îți poate aduce

Frumusețea unei clădiri nu este dată doar de designul și aspectul interior, la fel de mult contează și exteriorul, care poate fi un spațiu perfect de a te relaxa și de a petrece timp afară. Terasa este oaza ta în care evadezi de tumultul orașului, unde poți să te bucuri de razele soarelui și de vremea frumoasă, dar ce te faci atunci când vremea capricioasă îți strică planurile?

Vega Prod Sistem îți pune la dispoziție pergola cu membrană PVC, pentru a te feri de vremea schimbătoare din perioada iernii sau de canicula din timpul verii, păstrând în același timp senzația de spațiu în aer liber al terasei tale.

Având un design simplu și materiale de înaltă clasă, pergola retractabilă cu membrană PVC poate fi montată pe aproape orice tip de terasă. Este acționată electric, poate fi retractată în totalitate și dispune de o rezistență la vânt de până la 60 km/h. Membrana PVC are protecție UV, datorită construcției triplu-stratificate cu inserție de carbon, oferind protecție solară BlockOut, FPS 100 împotriva razelor ultraviolete Rezistența la vânt și etanșeitatea împotriva ploii fac acest tip de pergolă să fie alegerea ideală pentru a te proteja de intemperii, fiind dotată de asemenea cu un jgheab de colectare a apei, care va drena apa prin coloanele pergolei înspre podea. Acționarea electrică se face prin motoare Somfy, ce pot fi controlate prin telecomandă de la distanță și care permit instalarea suplimentar a unor senzori de vânt sau de ploaie pentru și mai mult control.

În completarea designului pergolei retractabile cu membrană PVC vine sticla securizată, disponibilă în două variante: Sliding și Folding.

Sistemul Sliding permite tragerea automată a panourilor individuale unul după altul în poziția finală, acestea glisând și oferind o tranziție rapidă, transformând terasa de la una liberă la una protejată și invers. Acest sistem funcționează cu sticlă securizată de 8 sau 10 mm ori cu sticlă de geam termopan de 4 mm ESG + 12 + 4 mm ESG, fiind cea mai recomandată alegere pentru pergola retractabilă.

Sistemul Folding permite sticlei să culiseze și să se plieze, panourile alunecând pe o serie de șine cu ajutorul rolelor superioare și inferioare. Panourile pot fi parcate și pliate în partea dreaptă sau stângă, iar în poziția deschis, acestea stau perpendicular pe profilul șinei.

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: office@vegaprod.ro, www.vegaprod.ro.

 

COMMENTS

DISQUS: 0