Onur Osman – Dorian Gray al României.

Onur Osman – Dorian Gray al României.

Vă amintiți de tabloul secret al lui Dorian Gray? Pictura magică care prelua îmbătrânirea personajului lui Oscar Wilde, oferindu-i în schimb un aspect nemuritor și mereu fermecător?

Onur Osman este nu doar cel mai mare designer din România, cu cea mai spectaculoasă ascensiune internațională, ci și un bărbat extrem de frumos, bogat, care pare veșnic tânăr, energic și șarmant, mereu prezent în palatele și casele spectaculoase pe care le deține. Astfel că l-am întrebat pe Onur Osman dacă are un tablou Dorin Gray și el, ascuns pe undeva prin una dintre casele lui sau printre obiectele de artă veche și nouă adunate în show-room-ul lui din Calea Victoriei.

Cupa belșugului și tinerețea-fără-bătrânețe

Onur Osman ne-a a povestit la un pahar de Bottega, tradiția casei sale de modă, că există o cupă a belșugului și a tinereții fără bătrânețe, iar acest secret nu este în cazul lui un tablou.

Tânărul designer ne-a explicat că sănătatea și frumusețea unui om trebuie să vină mereu din interior. Adică din liniștea pe care o are în suflet pentru ca nu a frânt inima nimănui si nu a greșit față de cei din jur, din bucuria de a putea oferi angajaților lui o viață cat mai frumoasă și mai sănătoasă, din seninătatea cu care poate trăi zi de zi între opere de artă și frumos, reamintindu-le celor din jurul lor despre frumusețea vieții.

Onur Osman ne-a fermecat spunându-ne că nici nu poate fi altfel, pentru ca din toate timpurile fericirea a fost remediul îmbătrânirii și liniștea sufletului a fost sursa energiei vieții.

Eu nu am primit nimic gratuit de la nimeni”

A nu te poziționa ca un copil în fața vieții este un secret la care Onur Osman tine foarte mult. El ne amintește ca există astăzi tot mai frecvent tendința tinerilor de a rămâne comozi și dependenți de familiile lor pentru mai mulți ani, lucru care încetinește nu doar evoluția personală, ci de asemenea forța interioară.

Amintindu-ne ca el nu a primit de la nimeni nimic, ca a muncit cu responsabilitate pentru tot ce are, designerul ne confirmă o veche tradiție care spune ca omul fericit și bun este mai frumos si la chip și la suflet. Deci nu, Onur Osman nu are un tablou cu Dorian Gray în casa, ci are înțelepciunea de a trăi frumos pentru a fi o sursă de inspirație pentru milioanele de tineri din întreaga lume care îl urmează.

COMMENTS

DISQUS: 0