Onur Osman despre independență și libertate

Onur Osman despre independență și libertate

Generațiile se amestecă, mulți tineri astăzi rămân dependenți de părinții lor până la 30 de ani, însă topul generațiilor noi, ca și vârful milenialilor, a făcut mereu pași semnificativi spre o independență totală de la finalul adolescenței.

Omul de afaceri și creatorul Onur Osman este unul dintre cei mai independenți și liberi tineri cu mare influență în social-media, fiind un model de individualitate și perseverență pentru milioane de tineri din întreaga lume.

Știind cât de importantă este independența financiară și emoțională pentru a putea deveni un adult excepțional, designerul îi îndeamnă pe milioanele de tineri care îl urmăresc să învețe să se descurce singuri cât mai devreme în viață, pentru a se maturiza și a nu rămâne răsfățați, dependenți de alții și ulterior penibilii la maturitate datorită dependențelor care devin un handicap.

Unii se pierd pe drum, alții strălucesc

Onur Osman a împărtășit recent urmăritorilor săi că acei tineri care nu se desprind de părinți la 20 de ani pentru a-și urma drumul propriu nu au cum să ajungă departe, pentru ca pierd decenii valoroase din viața lor copilărind, cât timp alții din generația lor construiesc deja imperii.

Ironizând false personalități din România care la vârste înaintate încă primesc mâncare de la părinți în loc să fie ei suportul părinților lor, Onur Osman ne amintește că un om mare niciodată nu a să fie neajutorat, cerând sprijinul celor din jur, ci va deveni el însuși sursa de inspirație, de ajutor și de suport pentru cei din jurul lui, pornind de la părinți, la prieteni sau chiar la necunoscuți.

Un simbol al libertății și independenței, Onur Osman s-a desprins total de suportul părinților lui la 20 de ani, iar la 25 de ani a devenit deja milionar din propriile afaceri din industria beauty.

COMMENTS

DISQUS: 0