Moment de Hollywood: antreprenorii români au strălucit pe covorul roşu la Gala Health, Beauty and Lifestyle octombrie 2023

Moment de Hollywood: antreprenorii români au strălucit pe covorul roşu la Gala Health, Beauty and Lifestyle octombrie 2023

Prima ediţie de toamnă a Galei Health, Beauty and Lifestyle, unul dintre cele mai titrate evenimente româneşti, care celebrează Sănătatea, Frumuseţea şi Grija pentru starea noastră de bine, a avut loc la jumătatea lunii octombrie în Capitală! Antreprenorii momentului, oameni de succes, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii, prin serviciile oferite în domeniile beauty, educaţie, sănătate şi wellness, s-au întâlnit la Sala Luceafărul şi au avut parte de o experienţă Red Carpet similară celor de peste Ocean. Totodată, au fost martorii unui moment în premieră mondială: lansarea documentarului „The Genius of Gianni Versace Alive”.

 Zeci de povești de succes, premiate la a doua Gală Health Beauty and Lifestyle din acest an

Gala de premiere Health, Beauty and Lifestyle, un sub-brand al I Success, conceptul unic în lume care a luat naştere în urmă cu 10 ani la iniţiativa antreprenoarelor Oana Irimia şi Flavia Covaciu, a avut loc pe data de 13 octombrie 2023 în inima Bucureştiului. Zeci de oameni de afaceri, promotori ai schimbării în domenii esenţiale pentru starea de bine, au fost recompensaţi cu distincţii importante pentru cariera lor şi au devenit astfel parte dintr-o comunitate de networking exclusivistă, unde şi-au putut împărtăşi poveştile, reuşitele, dar şi planurile de viitor.  Premiaţii au susţinut şi o cauză specială în cadrul evenimentului de înaltă ţinută.

„În această ediţie am mizat şi pe poveştile impresionante ale antreprenorilor care îşi doresc să creeze <<un mâine mai bun>> pentru copiii şi adulţii diagnosticaţi cu autism.  Ne bucurăm că alături de noi au fost oameni de afaceri care activează sau nu în această arie, pentru că doar împreună putem să promovăm o societate mai incluzivă, în care fiecare individ este valorizat şi respectat în deplinătatea sa.  Cu scopul de a arăta că autismul nu este o limitare, ci o trăsătură care poate aduce contribuţii valoroase în diverse domenii, am lansat  în acest an şi iSuccess Foundation, organizaţia non-profit dedicată exclusiv sprijinirii persoanelor care suferă de această tulburare.”

(Oana Irimia, co-fondator I Success)

           Printre premiaţii ediţiei se numără antreprenorul Damian Nedescu,  numele din spatele a zeci de companii de succes, care a atras atenţia mai ales prin lupta dusă pentru schimbarea viziunii asupra sistemului medical românesc: sute de copii diagnosticaţi cu autism s-au recuperat complet, graţie centrelor şi organizaţiilor create de antreprenor. Este primul român care  adus în ţară un analist comportamental străin şi care a reuşit să creeze o echipă de terapeuţi dedicaţi. În cadrul galei, Damian Nedescu a fost distins cu trofeul Antreprenoriat Social- Excelenţă şi Devotament timp de 20 de ani în îmbunătăţirea vieţii copiilor cu autism.

Şi activistul pentru drepturile persoanelor autiste, Ovidiu Platon, fondator al asociaţiei „suntAutist” a fost recompensat la eveniment cu premiul pentru Combaterea Stigmatizării şi Promovarea unei priviri atente asupra neurodiversităţii alături de autişti, şi nu pentru autişti, în vreme ce Lili Covaci, expertă în lucrul cu adulţii şi copiii diagnosticaţi cu autism, pasionată şi dedicată activităţilor ce ţin de dezvoltarea abilităţilor care permit o viaţă independentă, a primit distincţia pentru Contribuţia şi Susţinerea Comunicării Alternative şi Augmentative PECS în România pentru copii şi adulţi cu dificultăţi de comunicare.

 Cătălin Botezatu, cea mai înaltă distincţie din industria fashion

Într-un alt registru, şi reprezentanţi de seamă din domeniul fashion, care fac cunoscut numele ţării noastre peste hotare, au ocupat locuri de onoare la eveniment: designerului cu peste 300 de premii câştigate de-a lungul carierei, Cătălin Botezatu, a mai adăugat un trofeu pe raftul cu distincţii. A fost numit Romanian Fashion Icon.

Alt nume din industria modei premiat la gală este Bianca Rusu, designerul recunoscut pentru creaţiile spectaculoase, care a cucerit lumea arabă încă de la prima colecţie lansată: „Vă mulţumesc, doamnelor, că aţi crezut în mine!”, este mesajul iubitoarei de frumos, distinsă cu trofeul Realizări remarcabile în designul vestimentar. Ioana Călin, specializată în crearea rochiilor de mireasă, s-a numărat şi ea pe lista câştigătorilor, obţinând titlul de Maestru designer al rochiilor de mireasă.

Evenimentul a promovat şi noua generaţie de talente în domeniu: în vârstă de doar 5 ani, Ingrid Bulie şi-a prezentat prima colecţie vestimentară la Gala Health, Beauty and Lifestyle, în aplauzele publicului: „Fiecare copil este artistul vieţii sale!”, a transmis cu multă încredere tânăra.

           Tot cu entuziasm a fost primit de către invitaţi şi momentul muzical special, creat de „cel mai valoros contratenor al generaţiei sale”, Cezar Ouatu.

Carmen Brumă şi Oana Turcu Brancu, pe lista câştigătorilor

          Despre frumuseţe şi stare de bine a vorbit la eveniment şi Carmen Brumă, recompensată cu trofeul Inspiraţie şi Transformare: Carmen Brumă, ghidul nostru spre frumuseţe şi sănătate la 40 de ani, datorită programelor proprii de slăbire, care impulsionează femeile să obţină silueta dorită, indiferent de vârstă.

Şi Oana Turcu Brancu, prezentatoare şi antreprenoare cu normă întreagă, a obţinut trofeul Excelenţei, pentru 23 de ani de muncă în domeniul dermato-cosmeticii, inovând îngrijirea tenului prin intermediul propriei linii de produse dedicate pielii.

Premii s-au acordat şi pentru lumea filmului românesc: Oana Cârmaciu, talentata actriţă pe care o recunoaştem mai ales datorită rolului obţinut în serialul Sacrificiul, a fost recompensată cu trofeul Realizări remarcabile în actorie.

„Prin conceptul Health, Beauty and Lifestyle vrem să demonstrăm că frumuseţea îmbracă mai multe forme şi că poate veni din domenii diverse. Ne propunem ca şi în continuare să aducem în faţa voastră poveşti de succes, care merită promovate. Gala, deja un eveniment cu tradiție, este o oportunitate de a onora, în fel propriu, contribuţiile remarcabile ale unor profesionişti şi branduri care aduc plus valoare imaginii ţării noastre prin activitatea desfășurată. ”

(Flavia Covaciu, co-fondator I Success)

 Documentarul mult aşteptat, The Genius of Gianni Versace Alive, lansat la eveniment. Regizorul, în România la invitația lui Eduard Irimia

         Pe lângă premii, invitaţii au avut parte şi de o surpriză: au fost primii din lume care au putut urmări documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, care surprinde cele mai importante momente din viaţa celebrului designer de modă Gianni Versace. Producţia are în distribuţie personalităţi precum Elton John, Jon Bon Jovi, Naomi Campbell şi Cindy Crawford. Lansarea la nivel global a documentarului l-a adus la Bucureşti şi pe regizorul Vincent de Paul.

 „Sunt mai mult decât încântat să mă aflu în capitala României și să lansăm chiar aici documentarul la care am lucrat. Vă doresc tuturor toate cele bune şi chiar mă bucur că pot împărtăşi cu voi asta!”

(Vincent de Paul, regizor documentar)

Din echipa de producţie a documentarului face parte şi Eduard Irimia, cunoscut în România cu precădere pentru galele Local Kombat şi SuperKombat, dar care, în ultimii ani, s-a implicat tot mai mult şi în crearea de producţii cinematografice, după înfiinţarea companiei SuperFilm.

           Partenerii evenimentului Health, Beauty and Lifestyle ediţia octombrie 2023 au fost Medusa Residence, Metropolitan, Quadra Casa, M Hospital, VMax, Domino’s Pizza, Pop Cola, Apa Devin, Cocoşu’ Roşu, Montelvini.

 LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR GALEI HEALTH, BEAUTY AND LIFESTYLE OCTOMBRIE 2023 O REGĂSIŢI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

Cătălin Botezatu – Romanian Fashion Icon ”

Damian Nedescu”Antreprenoriat social – Excelență și devotament timp de 20 de ani în îimbunătățirea vieții copiilor cu autism”Asociația ”suntAutist – Autismul explicat de autiști”

Lili Covaci – Contribuția și susținerea comunicării alternative și augumentative PECS în România pentru copii și adulți cu dificultăți de comunicare”

Grădinița Beautiful Minds – Educație și Îngrijire de Excepție”

M Hospital – Cel mai performant serviciu privat de ambulanță din România- M Ambulance”

Dr. Marius Negru – Excelență în chirurgia complexă a umărului și a cotului”

Ioana Călin – Maestru Designer al Rochiilor de Mireasă”

Dr. Alin Bortolini – Rezultate excepționale în Chirurgia Estetică” BORTOLINI #BePerfect

Dr. Denisa Tutunaru – Calitate și Profesionalism, Performanță în Stomatologie”Edent Clinic

Bucharest Hair Institute –  ”Cea mai de succes clinică de implant de păr din România”

Dr. Laura Diana Bota – Sănătate Orală și Estetică Dentară Premium” HANYDENTA CLINIC

Oana Turcu-Brancu – ”23 de ani de excelență în Dermato-Cosmetică” ARDES COSMETICI

Clinicile dr. Alecu –  ”Realizări Remarcabile în Estetica Dentară –  Hollywood Smile”

Dr. Dana Bratu – ”Inovație și Rezultate Excepționale în Dermatologie” DermaBeauty Clinic

Dr. Raluca Pascu – ”Creștere Excepțională a Afacerii”iDentity Clinic

Bianca Rusu – ”Rezultate remarcabile în Designul Vestimentar”Bianca Rusu Design

Ojuvi România – ”Luxury Scent, Esența Luxului”

Ghaya Store – ”Profesionalism și Inovație în Industria Beauty”

Dr. Mihai Râșcu – ”Excelență în chirurgia minim invazivă a genunchiului”

House of Hair Luxury Brand By Filipenco Angi & Bedir Daniela – ”Excelență în Extensiile de Păr de Lux”

Carmen Brumă – ”Inspirație și Transformare: Carmen Bruma, Ghidul Nostru spre Frumusețe și Sănătate la 40 de Ani”

Mr. Livio Helfer –Excellence Award for Entrepreneur Career in Luxury Watches Industry”

Ingrid Bulie – ”Rising Star Designer”

Medical Cosmetology Clinic – ”Servicii de înaltă calitate în Dermatologie și Cosmetologie”

Oana Bran Rezultate remarcabile în Industria Machiajului”Academia de Make-up Oana Bran

Simona Chițac –  ”Promovarea turismului medical către România” –Clinica LEGACY MED

NeoCare ”Excelență în Micropigmentarea Scalpului”

Clinicile PrestigeRezultate remarcabile în Estetica Medicală”

Ana-Maria Bușcu – ”Maestru în Transformarea Frumuseții: Strălucire în Dermopigmentare și Realizarea Unui Concept de Beauty Inspirat”

Ortokinetic România – ”Excelență în ortopedie si recuperare medicală”

ViiLa Munte – ”Experiență inedită”

Răzvan Vasile – ”Inovație și Impact în Transformarea Minții – Programul MINDSET MASTERY”

Simona Nicoară – ”Rezultate excepționale ca Lash Artist de Top și Trainer Autorizat”

myPOS Romania – ”Inovație în soluții de plată”

Ana-Maria Carabelea –Susținerea Sănătății Holistice și Terapiei cu Uleiuri Esențiale” – Carabelia

Nurse Beauty by Ancuța – ”Rezultate Remarcabile în Tratarea Tenului Acneic prin Metode Non-invazive”NURSE BEAUTY BY ANCUTA

Ilinca Monica – Performanță în arta sprâncenelor”Monica Beauty Academy

Dimi Fitness – Leader in Functional Training de peste 10 ani”

Devin – ”Susținerea sănătății și hidratare responsabilă”

Oana Cârmaciu  ”Realizări remarcabile în actorie”

Ekaterina Alerguș  –Rezultate remarcabile în Formarea de Profesioniști în Make-up și Hairstyling ” –  Academia Beauty Creative

Restaurant BellaLuna – ”Experiențe culinare unice”

Wolf Foto Video – Experiență și dedicare în arta fotografiei și a vizualului”

Adrian Boldeață – Servicii auto la standarde ridicate” – Auto CaROseria Service

Royal Palace Ballroom –Reperul Evenimentelor de Lux- Locația de Top 2023”

Ionuț Costache  – Viziune și Realizări în Imobiliare și Construcții”

Rareș Nicoară  – Managerierea de succes a sălii de fitness 18GYM Green Gate”

 

COMMENTS

DISQUS: 0