Mădălina Brîndușescu – prietena vedetelor. Descoperă cine apelează la clinica Beauty Art Aesthetics

Mădălina Brîndușescu – prietena vedetelor.  Descoperă cine apelează la clinica Beauty Art Aesthetics

Vedetele din România țin foarte mult la felul în care arată, deoarece criticile publicului pot avea un efect negativ asupra carierei lor. Sunt cochete, se aranjează şi nu apar nefardate la televizor ori pe platformele de social media. De aceea, multe dintre ele apelează la trucuri de înfrumusețare pentru a șterge unele imperfecțiuni. O clinică în vogă este și Beauty Art Aesthetics, condusă de Mădălina Brîndușescu, tânăra antreprenoare care a pus bazele unei afaceri de succes. Clinica este dedicată perfecțiunii fizice și îmbină cu succes respectul pentru valorile umane, tehnologia avansată, dar și pasiunea pentru frumusețe.

 

Mădălina are în spate o echipă de profesioniști și îți poate aduce zâmbetul pe buze într-o clipă. Totul a început cu o dorință, apoi s-a concretizat în ceea ce este astăzi: un refugiu pentru cei care își doresc să fie… lipsiți de orice defect.

 

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață.“, a declarat managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

 

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia; solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Amna a apelat la medicul estetician pentru intervenția cu Dermapen 4, care funcționează ca un scut împotriva vântului și a temperaturii scăzute, hidratând tenul.

Daniela Crudu a ales o nouă intervenție estetică pentru remodelarea și alungirea feței, și-a corectat ridurile de expresie și a apelat la procedura de injectare cu botox pentru buze.

Și Elena Ionescu a beneficiat de același tratament, folosind tehnica Russian Lips

Monica Iagar și-a îndepărtat ridurile, procedura întinerind-o cu aproape 10 ani. Raluca Dumitru, vedeta Antena Stars, a apelat și ea la clinica Beauty Art Aesthetics pentru a arăta și mai bine.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brîndușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și la Gala Performanței și Excelenței, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

Pentru detalii, informații și programări:

COMMENTS

DISQUS: 0