Kendall sau Russian Lips – află ce ți se potrivește

Kendall sau Russian Lips – află ce ți se potrivește

Nu mai este un secret că femeile își doresc buze voluptoase și frumos conturate pentru a deveni și mai atrăgătoare. Mărirea buzelor este una dintre cele mai căutate proceduri estetice la care apelează atât vedetele autohtone, cât și cele de peste ocean. Russian Lips și Kendall Lips sunt două dintre cele mai căutate tehnici de structurare ale momentului. Cum arată forma perfectă pentru tine?

Te întrebi ce presupune procedura Kendall Lips?

Kendall Lips presupune inserarea pe conturul buzelor și în colțurile gurii a unor fire PDO, iar în aproximativ două-trei săptămâni sunt asimilate complet de organism și începe stimularea producției de colagen pentru un efect natural. Înainte de a începe procedura propriu-zisă se efectuează o anestezie locală, astfel disconfortul este minim, aproape inexistent. Tratamentul durează aproximativ 30 de minute și este non-invaziv.

Dar Russian Lips?

Această tehnică presupune injectarea cu acid hialuronic în buze pentru un efect de volumizare. Dacă nu te simți confortabil cu aspectul buzelor tale, sunt prea subțiri sau aplatizate, ori buza de sus a început să-și piardă din volum datorită vârstei, injectarea cu acid hialuronic este alegerea ideală. Ea modelează buzele în formă de inimă și oferă volum mai mare.

“Dacă nu îți place felul în care arată buzele, poți să beneficiezi de tratamentele și tehnicile clinicii Beauty Art Aesthetics pentru un rezultat wow! Buzele vor fi perfect conturate și vor avea un aspect natural, indiferent de procedura la care apelezi. Cele mai în vogă proceduri de augmentare a buzelor – Russian și Kendall Lips sunt în topul alegerilor pacientelor noastre”, ne-a declarat Mădălina Brândușescu, una dintre cele mai tinere femei de afaceri din România și managerul clinicii.

Printre vedetele care adoră procedurile clinicii Beauty Art Aesthetics se numără și Prințesa Lia, Elena Ionescu, Andreea Loulou, Francisca, Maria Simion, Daniela Crudu, Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

COMMENTS

DISQUS: 0