Interviu în exclusivitate cu Sayra! Aflăm ce înseamnă viaţa de artist.

Interviu în exclusivitate cu Sayra! Aflăm ce înseamnă viaţa de artist.

Cel puţin o dată in viaţa noastră ne-a trecut prin cap întrebarea ,, Oare cum este să fii artist?”.  Astăzi am intervievat-o pe noua stea in ascensiune Sayra. Autoarea piesei ,,Anonimi”, care s-a bucurat de un enorm succes, ne va povesti astăzi ce înseamnă să fii de fapt artist.

Bună Sayra, văd că astăzi te-am prins în toane bune pentru că eşti toată un zâmbet

,, Mă bucur că aţi observat , da ,chiar am avut o zi bună. M-am trezit dis de dimineaţă şi în ciuda vremii care inspira starea aceea de tristeţe, m-am trezit cu foarte multe idei pe care le-am trecut pe foaie, idei care se pot materializa în viitor în cantece.”

Ai avut un exemplu pe care l-ai urmat ? Ce te-a motivat sa alegi viaţa asta ?

,,Nu, nu am avut un exemplu anume pe care l-am urmat pentru ca sunt de parere că fiecare îşi are propriul drum pe care trebuie să-l urmeze. A fost ceva natural, instinctiv, încă de când eram mică îmi placea să cânt şi cântam în faţa tuturor, a părinţilor, a colegilor. Primeam un feedback pozitiv din partea tuturor şi asta mă motiva şi mai punea o căramidă de susţinere pentru visul meu.”

Te-ai gândit vreodată sa te laşi de muzică?

,, Sincer nu, şi ştii de ce? Pentru că nu o fac pentru a obţine ceva, o fac doar pentru că îmi place enorm de mult să cânt, să mă exprim liber prin versuri şi să simt vibraţia fiecărui om care îmi ascultă muzica. Este modul meu prin care ajung în inimile oamenilor.”

Care a fost cel mai mare impediment pe care l-ai întâlnit pană acum din punct de vedere profesional?

,, Dacă ar fi să aleg lucrul care m-a supărat cel mai tare acela ar fi un moment de acum ceva timp în care am început să compun pentru  o piesă  la care lucram de ceva timp şi îmi apăreau alte idei pentru alte melodii până am ajuns în punctul în care aveam prea multe melodii începute şi nu ştiam de care să mă mai apuc. A fost o perioadă destul de grea deoarece eram într-un blocaj inspiraţional dar am reuşit să trec cu bine peste acea perioadă.”

Dacă ar fi să alegi un lucru pe care ţi l-ai dori în momentul de faţă, ce ai alege?

,, Cel mai mult în perioada asta îmi doresc reluarea activităţii muzicale, îmi doresc ca totul să revină la normal să pot ţine concerte pentru cât mai mulţi oameni deoarce, cum v-am spus şi mai sus, aşa îmi place mie să ajung în inimile oamenilor şi să le ofer o stare de bine prin emoţiile pe care le transmit cu muzica mea.”

Unde te vezi peste 10 ani?

,, Pe o scenă mare, în faţa a 50000 de oameni. Cu alte cuvinte, pe acelaşi traseu pe care-l urmez dar mult mai în faţă. Sunt nerăbdatoare ca totul să revină la normal.”

În încheiere aş vrea să te întreb ce le transmiţi celor care sunt la început de drum sau vor sa urmeze un drum în aceasta direcţie. Dacă tot vorbim despre cei la început de drum, spune-ne ce îţi doreşti şi de la artiştii împliniţi din punct de vedere profesional.

„  Celor de la început de drum , ca şi mine, le spun să îşi urmărească drumul şi să nu se lase influenţaţi de factori care le-ar putea pune în pericol cariera. Să nu asculte de cei care spun că ar trebui să se lase de acest drum şi în permanenţă sa dovedească lumii ca pot şi mai mult. Celor care deja au o carieră şi o întreagă istorie în spate le spun că nu ar trebui sa îi uite pe cei de la început de drum şi să le vină în ajutor cu sfaturi, chiar şi cu colaborări,  care sunt foarte utile pentru dezvoltarea lor.

COMMENTS

DISQUS: 0