Îmi pot aplica singură extensii de gene fir cu fir sau trebuie să apelez la un specialist?

Îmi pot aplica singură extensii de gene fir cu fir sau trebuie să apelez la un specialist?

Ești atrasă de aspectul extensiilor de gene fir cu fir, dar nu dispui de buget pentru a merge la un salon profesional? Înainte de a te programa la un stilist profesionist de gene, s-ar putea să fii tentată să îți aplici singură extensiile de gene. Te întrebi dacă îți poți pune extensii de gene individuale pe cont propriu și în siguranță, fără să îți deteriorezi iremediabil genele?

Natalia Sîrbu (lash stilist & trainer international), deținătoarea brandului Lashes Design si reprezentatnta marcii rusesti de produse profesionale Oko Lashes în România, îți va răspunde la următoarele întrebări: Pot să îmi aplic singură extensii de gene fir cu fir? Ce probleme pot apărea dacă îmi pun singură extensii de gene individuale? La ce rezultate mă pot aștepta?

Poți să îți aplici singură extensii de gene fir cu fir?

Nu poți avea capacitatea de a aplica personal extensii individuale de gene din cauza riscului unei aplicări neadecvate, reacțiilor alergice și posibilelor răni cauzate de utilizarea pensetelor ascuțite. Este imposibil să izolezi perfect și să aplici în siguranță o geană naturală în timp ce ochiul este închis. A pune extensii de gene pe propriile tale gene nu este deloc sigur, datorită riscurilor inutile de a provoca daune permanente ochilor. Nu trebuie să faci experimente pe ochii tăi, folosind pensete și adeziv. Ei reprezintă nu doar o fereastră către suflet, ci spun întreaga lor poveste.

Ce probleme pot apărea dacă îmi aplic singură extensii de gene fir cu fir?

Adezivul pentru extensii de gene fir cu fir conține aceeași substanță chimică ca și Super Glue-ul, și anume cianoacrilatul. În timpul întăririi, cianoacrilatul eliberează vapori de formaldehidă, substanță toxică care poate provoca arsuri chimice dacă intră în contact cu ochiul. La un salon profesionist pentru extensii de gene fir cu fir, vaporii sunt dispersați rapid iar lash stilistul îți aplică o bandă sensibilă pentru a-ți sigila ochii încă de la începutul procedurii, pentru ca tu să fii în siguranță.

Aplicarea incorectă a extensiilor de gene fir cu fir poate deteriora și provoca căderea genelor naturale, mai ales atunci când se încearcă lipirea unui număr mare de gene fără izolarea adecvată. Această greșeală comună poate duce la deteriorarea genelor și căderea lor prematură din cauza lipirii necorespunzătoare și tragerii între ele.

Utilizarea pensetelor ascuțite în apropierea ochiului este riscantă. Folosirea pensetelor pentru extensii de gene și a adezivului de calitate medicală cu un ochi deschis pentru a izola și aplica cu precizie extensiile de gene nu este o joacă de copii. În primul rând, pensetele ar putea pătrunde în ochii tăi și cauza daune grave.

Lipsa de cunoștințe poate fi periculoasă pentru sănătatea genelor și a ochilor tăi.

Vrei să știi ce tip de extensii de gene fir cu fir (curbă, diametru și lungime) să alegi pentru a obține aspectul dorit? Stilizarea extensiilor de gene pentru efectul de ochi de pisică, ochi de păpușă sau efect natural necesită o precizie foarte mare. Știi ce tip de adeziv pentru extensii de gene să alegi? Un curs de extensii de gene pentru începători te va învăța tot ce trebuie să știi despre aplicarea genelor fir cu fir, diferite tipuri de adezivi și alegerea produselor potrivite.

La ce rezultate mă pot aștepta?

Alegerea greșită a dimensiunii extensiilor de gene poate duce la un aspect neplăcut. Un stilist acreditat de gene ar ști ce tip de extensii de gene fir cu fir ți s-ar potrivi cel mai bine. Există multe de calculat, de la viteza de creștere a genelor la culoare, curbura, lungime și chiar textură, înainte de a alege fiecare dintre cele 80 până la 90 de gene individuale pe fiecare ochi. Un tehnician de gene alege cu meticulozitate fiecare fibră de gene, chiar și pentru stilul de volum (unde trebuie să creeze evantaie cu mai multe fibre odată).

Concluzia?

Optează pentru un artist certificat în extensii de gene care a urmat cursuri acreditate ca cele organizate de Natlia Sirbu .

Nu merită să îți asumi riscul de a-ți aplica singură extensii de gene fir cu fir. Un artist priceput nu doar te va ajuta să alegi stilul adecvat de gene, adaptat formei ochilor și stilului tău de viață, dar și le va aplica cu grijă, folosind seturi de gene fir cu fir profesionale de la furnizori de încredere pentru a evita deteriorarea genelor naturale.

COMMENTS

DISQUS: 0