Fundația I Success a ajuns la Cannes

Fundația I Success a ajuns la Cannes

Fundaţia I Success face un nou demers în numele copiilor diagnosticaţi cu autism! Organizaţia, parte a brand-ului I Success, a organizat un eveniment la Cannes, în acelaşi timp cu celebrul Festival Internaţional de Film de pe Riviera Franceză. A fost un pas uriaş, care a amplificat impactul pe care ONG-ul îl are deja în lume şi a dus mai departe mesajul Fundaţiei: cei care suferă de această tulburare au nevoie de integrare şi de susţinere din partea noastră, a tuturor!

Fundația I Success a ajuns la Cannes

Cannes, scenă globală pentru conștientizarea autismului

Fundaţia I Success a fost prezentă în cadrul celui mai mare eveniment de networking din lume, I Success Awards, organizat la Cannes, care a reuşit performanţa de a se clasa în top 3 evenimente concomitente cu Festivalul Internaţional de Film de pe Riviera Franceză. Recunoscut pentru că aduce împreună cele mai influente personalităţi din domenii diverse, I Success Awards a oferit Fundaţiei o platformă unică de promovare a cauzei susţinute.

„Prezenţa la Cannes a adus nu doar recunoaştere internaţională Fundaţiei noastre, dar ne-a permis să stabilim legături cu figuri-cheie, care pot promova mai departe misiunea în care credem atât de mult! Suntem ferm convinşi că prin educarea publicului şi prin accentuarea potenţialului extraordinar al celor diagnosticaţi cu autism putem contribui la crearea unei lumi mai incluzive, în care fiecare să înţeleagă faptul că autismul nu este, sub nicio formă, o limitare. Aceşti copii şi familiile lor au atâta nevoie de încurajarea şi de implicarea noastră!”, declară fondatoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu.

Încă din start, organizația şi-a propus să vină în ajutorul familiilor și copiilor cu autism, prin oferirea instrumentelor și resurselor necesare care îi ajută pe aceștia să își obțină independența și să se integreze mai ușor în societatea de astăzi şi, implicit, pe piaţa muncii.

Fundaţia I Success, o reţea de susţinere puternică

Axându-se la fiecare eveniment pe exemple concrete de succes şi realizări ale persoanelor diagnosticate cu autism, Fundaţia I Success a atras atenţia, de-a lungul timpului, unor personalităţi recunoscute în mediul online şi în afara lui. Printre ei, se numără  regizorul Vincent de Paul, câştigător a două premii Emmy, Alvaro Nunez, unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori de pe piaţa imobiliară de lux de peste Ocean şi Hoffit Golan, antreprenor şi influencer cu aproape 4 milioane de urmăritori pe Instagram. În plus, datorită impactului semnificativ pe care îl are, organizaţia a fost premiată în 2024 chiar de către Maria Lisowski, soţia preşedintelui Fashion TV Global, graţie activităţii desfăşurate la nivel global.

„Ne mândrim cu o echipă puternică de Angel Ambasadori, în plină expansiune. Lujaina Mohsin Darwish, CEO MHD LLC, unul dintre cele mai mari business-uri din Golf, Cosmina Măhară, co-fondator și manager general al brand-ului Agriro Fresh și doctorul stomatolog Raluca Pascu, manager medical al clinicii iDentity sunt câţiva dintre cei care duc mai departe misiunea Fundaţiei noastre, făcând-o cunoscută pe mapamod.”

(Oana Irimia şi Flavia Covaciu, fondatoarele Fundaţiei I Success)

Fundaţia I Success s-a făcut remarcată şi la evenimentele Health, Beauty and Lifestyle, gală cu o componentă caritabilă importantă, unde invitaţii pot contribui financiar la susţinerea cauzelor.

„Ne propunem să luptăm în continuare pentru binele celor de lângă noi şi să rămânem relevanţi prin participarea la evenimente internaţionale. Următorul pe listă va fi organizat în Veneţia, iar spre final de an avem în plan o gală marca Fundaţia I Success exclusiv dedicată conştientizării autismului. ”

(Oana Irimia şi Flavia Covaciu, fondatoare Fundația I Success )

Fundaţia I Success este parte a conceptului global unic I Success, care a reuşit să adune o comunitate de oameni excepţionali, care îşi pot împărtăşi ideile de business. Fondată în urmă cu mai bine de 10 ani de către antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, alături de producătorul Eduard Irimia, gala creează oportunități de expunere internațională și construiește relații unice de business, premiind reușitele din diferite arii de activitate, inclusiv din sfera luptei cu prejudecățile legate de autism.

„În cadrul galelor noastre, vrem să sensibilizăm publicul larg și cu privire la această caracteristică neurodivergentă, tocmai de aceea, parte a evenimentelor au fost și personalități care zi de zi fac din lupta cu autismul o misiune, precum antreprenorul Damian Nedescu, recompensat cu trofeul <<Excelență și devotament timp de 20 de ani în îmbunătățirea vieții copiilor cu autism>>, activistul pentru drepturile persoanelor cu autism Ovidiu Platon, recompensat în cadrul galelor noastre cu premiul pentru <<Combaterea stigmatizării și promovarea unei priviri atente asupra neurodiversității alături de autiști, și nu pentru autiști>> și psihologul clinician Crina Nedelcu, premiată cu trofee pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală și dezvoltarea metodelor de evaluare pentru copiii și adolescenții diagnosticați cu autism.” afirmă Oana Irimia.

Cele mai noi informații despre Fundația I Success apar pe pagina oficială de Instagram a ONG-ului: @isuccess_foundation.

COMMENTS

DISQUS: 0