Este sezonul lavandei! Adu-o la nunta ta!

Este sezonul lavandei! Adu-o la nunta ta!

Este sezonul lavandei! Sezonul uneia dintre cele mai apreciate plante, atunci când vine vorba despre aspect și despre parfumul fin! Lavanda este un spectacol în sine, mai ales atunci când mii de flori sunt aduse împreună. Și pentru că tot sunt la modă pozele realizate în lanuri cu lavandă, știați că tot mai mulți miri caută să aducă un pic din Provence și la nunta lor? Consultanții Royal Palace Ballroom, „Locația de evenimente a anului 2023”, potrivit Health, Beauty and Lifestyle Awards, vă împărtășesc câteva idei despre cum ar trebui să arate o nuntă sub semnul fascinantei lavande!

De ce tocmai lavanda? Iată câteva motive…

Mirii aleg să aducă lavanda la nunta lor tocmai pentru că este un simbol al tandreței, care seduce cu mirosul puternic și inconfundabil- picant și ușor dulce. Evident, evenimentele de vară, organizate sau nu în aer liber, se pretează la o astfel de tematică, inspirată de lavanda de a cărei frumusețe ne putem bucura până spre finalul lunii august. Planta va oferi o tentă rustică nunții voastre, așa că este ideală dacă nu căutați o petrecere cu detalii moderne.

Lavanda este în sine un antidepresiv eficient. Ameliorează stările de anxietate sau de stres, deci am spune că este exact ce trebuie pentru mirii cuprinși de emoțiile puternice ale unui astfel de eveniment. În plus, culoarea ei este un simbol al regalității, deseori folosită la nunți.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Cum puteți să integrați lavanda cât mai frumos posibil la nunta voastră? Apelând la nuanțe de mov și având grijă să o strecurați ici-colo, mai subtil sau mai evident, în elementele-cheie ale decorului și nu numai!

Aranjamente florale și cocarde din lavandă

Cel mai simplu mod să vă bucurați de aroma lavandei la nunta voastră este să o integrați în aranjamente florale. Unii miri preferă să apeleze doar la această plantă în amenajarea decorului sălii de evenimente sau a grădinii, alții se orientează către combinații de flori.

„Pentru contrast, puteți apela la flori în nuanțe de galben, cum ar fi trandafirii, alături de lavandă, o combinație intensă și mereu la modă. Pentru cei care doresc să păstreze aerul rustic, lavanda face echipă excelentă cu spicele de grâu și cu bumbacul, în aranjamente pe care sigur invitații vor dori să le imortalizeze.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Puteți apela la această plantă și atunci când vine vorba despre cocarde: mici aranjamente florale, acestea vor fi extrem de delicate și de elegante.

Un altfel de buchet de mireasă. 

          Cum ar putea să lipsească lavanda tocmai din cel mai important buchet pe care îl veți ține în mâini, doamnelor? La fel ca în cazul aranjamentelor florale, puteți să vă orientați către un buchet creat strict din lavandă, dacă vă doriți un efect simplu, dar elegant, însă dacă vreți să plusați, alegeți varianta lavandei în combinație cu floarea miresei. Rezultatul va fi un contrast plăcut, care se va asorta perfect cu o rochie diafană, fără mâneci.

Și pentru a păstra tenta rustică puteți renunța la diadema clasică, din perle, zirconiu sau chiar diamante! Vă recomandăm să vă completați look-ul din ziua cea mare cu o coroniță tot din lavandă, un accesoriu care sigur va face și mai special felul în care arătați!

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Un dar care alintă simțuri: mărturiile parfumate

          Puteți să îi răsfățați și pe invitați cu daruri care le vor aduce aminte toată viața de petrecerea deosebită la care au participat! Mărturiile sunt parte din tradițiile unei nunți și reprezintă un gest simbolic din partea mirilor, de a le mulțumi oaspeților pentru prezență. O nuntă care are în centru lavanda impune oferirea unor mărturii inspirate de frumusețea plantei.

„Săculeții parfumați sunt probabil cele mai la îndemână cadouri  atunci când ne vin în minte lavanda și al ei miros special. În plus, puteți să apelați la săpunuri cu lavandă ori la mici sticle cu ulei esențial de lavandă, unul dintre cele mai delicate și larg utilizate uleiuri esențiale de pe piață.

          (Echipa Royal Palace Ballroom)

Un tort cu arome… îmbietoare

Și pentru ca răsfățul să fie suprem, nu vă bucurați invitații doar cu parfumul lavandei, ci și cu gustul ei! Torturile cu lavandă sunt unele dintre cele mai fine experiențe din cofetărie.

„Puteț crea decorul tortului din lavandă, dar și interiorul acestuia! În funcție de ingrediente și de cantități, puteți obține un deliciu cu tente de lila sau, din contră, de un mov intens. Pentru cei care preferă o aromă fină de lavandă, planta face echipă excelentă cu crema de unt cu mascarpone și cu frișcă. Dacă vă doriți un gust mai pregnant, combinați lavanda cu afinele.

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Lavanda poate fi un spectacol pentru papilele gustative și cu ajutorul unui candy bar tematic, dar și ca infuzie în cocktail-uri: da, lavanda va oferi o aromă florală ușoară și dulce, perfect de savurat în serile calde de vară!

          Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri, organizate în orice anotimp. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

​          Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

DISQUS: 0