Daniela Crudu are o noua interventie estetica! Vezi ce si-a facut vedeta!

Daniela Crudu are o noua interventie estetica!  Vezi ce si-a facut vedeta!

Cruduța nu s-a ferit niciodată să spună când a apelat la doctorul estetician. Drept dovadă, bruneta a postat o imagine pe contul ei de instagram în care se observa noua schimbare. Mai mult decât atât, a pus o descriere semnificativă, cu emoticoane cu seringi, buze și inimioare, semn că e mândră de aspectul ei și de noua modificare.

   Se pare că de un timp frumoasa bruneta a simțit nevoia pentru mai multe îmbunătățiri, așa că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-si injecta din nou buzele si nu numai.

Focoasa bruneta este extrem de multumita de noul ei aspect. ,,Am apelat la draga mea prietena, Madalina Brindusescu pentru aceste proceduri, deoarece are o echipa de profesionisti, care iti ofera respect, confort si tratamente reusite. Imi place foarte mult cum arat” a declarat  Daniela Crudu.

Daniela Crudu a recunoscut încă de acum câțiva ani că îi place sa incerce tot felul de lucruri noi, la nivel estetic. Iar aceasta a ales o nouă intervenție estetică pentru remodelarea și alungirea feței. Pentru această procedură a apelat la clinică Beauty Art Aesthetics unde este manager Mădălina Brîndușescu. Slimming face are rolul de a remodela linia mandibulară și de a obține un aspect al feței mai sculptat, mai alungit.

Despre alegerea intervențiilor Danielei Crudu și ce presupun acestea, am aflat detalii de la Mădălina Brîndușescu. ,,Specialistii nostri au obtinut rezultate promițătoare în zona buzelor, atât pentru corectarea ridurilor de expresie din această zonă, cât și pentru crearea unui zâmbet armonios. Procedura de injectare a buzelor cu Botox este opțiunea ideală dacă îți dorești un tratament pentru riduri fine la nivelul buzelor, fie că vorbim de corectarea zâmbetului, eliminarea ridurilor din colțurile externe ale gurii sau mărirea buzelor. Iar slimming face este o procedură usoara, se realizează prin introducerea unor fire resorbabile. Se folosește o cremă anestezică, procedura fiind extrem de rapidă, aproximativ 30 de minute. Această procedură este potrivita pentru orice perioadă a anului.  Rezultatele încep să se cunoască după 10-14 zile. Slimming face este o procedura personalizata in functie de fizionomia fiecarei paciente”, a specificat Mădălina Brîndușescu.

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență: 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la     Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0