Back To School Smile! Septembrie aduce proceduri gratuite şi reduceri consistente pentru copii, la iDentity® Clinic

Back To School Smile! Septembrie aduce proceduri gratuite şi reduceri consistente pentru copii, la iDentity® Clinic

iDentity® Clinic face ca începutul anului şcolar să fie unul plin de zâmbete! Cea mai performantă clinică din România la capitolul echipă şi aparatură lansează programul „Back To School Smile”, care aduce pachetul complet de beneficii stomatologice pentru şcolari. Întreaga lună septembrie, centrul de excelenţă oferă micilor pacienţi tratamente gratuite, dar şi reduceri consistente la proceduri dentare esenţiale pentru o dantură sănătoasă.

Back To School Smile, campanie inedită pentru zâmbete fără griji

​          Sunt multe lucruri de pus la punct la începutul fiecărui an şcolar, iar sănătatea dentară a copilului tău ar trebuie să se regăsească în mod cert pe lista de priorităţi. Pentru că ea nu ar trebui să fie niciodată compromisă din cauze financiare, medicii de la iDentity® Clinic au lansat programul „Back To School Smile”, care face serviciile stomatologice accesibile.

„Facem din zâmbetele sănătoase ale copiilor prioritatea numărul unu! Şcolarii care ne trec pragul până la data de 30 septembrie 2023 beneficiază atât de tarife reduse la unele proceduri, cât şi de gratuităţi la altele. Vorbim despre intervenţii preventive şi despre intervenţii curative, menite să creeze sau să păstreze un zâmbet sănătos. Back To School Smile reprezintă pledoaria noastră pentru sănătatea dentară, ca parte esenţială a bunăstării generale, şi ne dorim să fie doar începutul unei călătorii pe termen lung în ceea ce priveşte preocuparea pacienţilor noştri pentru o dantură frumoasă.”

(Dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF, manager medical iDentity®️ Clinic)

​          Procedurile vor fi alese în funcţie de necesităţile specifice, iar ca să accesezi beneficiile acestui program trebuie doar să îi faci copilului tău o programare în cadrul clinicii, care îşi aşteaptă micii pacienţi în cabinete dedicate, prietenoase, cu instrumentar şi aparatură adaptată lor.

Back To School Smile: Şcolarii beneficiază de profilaxie şi de tratarea unei carii la jumătate de preț

​Pentru că prevenţia este cheia sănătăţii orale pe termen lung, una dintre procedurile cuprinse în noua campanie marca iDentity®️ Clinic este pachetul de profilaxie, de care şcolarii pot beneficia întreaga lună septembrie cu o reducere de 50%!

 „În cazul copiilor, periajul profesional este o măsură de prevenţie care ar trebui efectuată cel puţin o dată la şase luni. Îndepărtând placa bacteriană de pe suprafaţa dinţilor şi din zonele mai greu accesibile, dar şi petele dentare ferim zâmbetul de carii. În cazul adolescenţilor de peste 14 ani, putem apela la detartraj pentru curăţarea danturii.”

(Dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF, manager medical iDentity®️ Clinic)

​Dacă al tău copil se confruntă deja cu carii, află că în septembrie „Back To School Smile” oferă- tot la preț promoțional- și realizarea tratamentului unui proces carios. Medicii transmit că dacă leziunea este surprinsă în stadiu incipient, tratarea devine mai simplă, sacrificiul dentar este mai mic, iar vizitele la cabinet sunt mai puţine. La ora actuală, potrivit datelor OMS, cariile afectează între 60% și 90% dintre copiii din lumea întreagă.

 „Suntem adepţii tratamentului modern al cariei dentare, pe principiul preparaţiilor minim invazive, adică a îndepărtării stricte a dentinei cariate şi a plombării cavităţilor rezultate. Medicii noştri au la îndemână toată tehnologia necesară pentru a depista cariile încă din stadiul reversibil. Dacă este tratat corespunzător, dintele revine la structura iniţială, fără a fi nevoie de folosirea frezei.”

(Dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF, manager medical iDentity®️ Clinic)

Back To School Smile: Află care sunt procedurile complet gratuite

​          Şi alte proceduri esenţiale în crearea unui zâmbet fără griji de la vârste mici sunt pe listă. Şcolarii beneficiază prin campania iDentity®️ Clinic de gratuitate la tot ce înseamnă paşi premergători în punerea unui diagnostic corect şi nu numai:

  • Consultație: Fie că este vorba despre o evaluare de rutină sau despre o discuţie în detaliu legată de sănătatea orală a copilului tău, consultația devine acum la îndemâna oricui prin iDentity®️ Clinic.
  • Radiografia panoramică: Esenţială în obţinerea unei imagini clare şi detaliate asupra sănătăţii orale a copilului, radiografia panoramică se poate realiza chiar în cadrul propriului laborator de radiologie digitală şi imagistică din cadrul iDentity® Clinic, ceea ce scuteşte timp şi drumuri suplimentare. Datorită aparaturii de ultimă generaţie, dozele de radiaţie sunt reduse astăzi cu până la 85% pentru ca al tău copil să fie în siguranţă.
  • Plan de tratament: Fiecare pacient, copil sau adult, are nevoi unice atunci când vine vorba despre sănătatea orală, tocmai de aceea şi procedurile stomatologice alese diferă de la caz la caz. Realizarea unui plan complet de tratament garantează soluţionarea în mod eficient a afecţiunilor dentare.
  • Două sigilări dentare: Asigurând reducerea cu peste 90% a riscului de apariţie a cariilor dentare, sigilarea dentară are beneficii extraordinare pentru starea de sănătate a danturii celor mici, dar şi pentru păstrarea integrităţii sale fizice. Medicii o recomandă imediat după apariţia primilor dinţi permanenţi, dar şi în cazul molarilor de 12 ani.

 iDentity®️ Clinic învinge teama de dentist a copiilor printr-un concept inedit

​          Cariile dentare, demineralizările, abcesul dentar sau pierderea timpurie ori târzie a dinţilor de lapte sunt unele dintre cele mai frecvente probleme în rândul micilor pacienţi. Netratate la timp, afecţiunile pot provoca dureri şi pot afecta masticaţia, ducând chiar la anomalii dentare. Pentru ca al tău copil să nu ajungă într-un astfel de punct, în care inclusiv sănătatea dinţilor permanenţi îi este pusă în pericol, specialiştii recomandă să îl programezi măcar de două ori pe an la dentist, pentru controlul periodic.

„Pentru a stimula încrederea celor mici în stomatolog şi, implicit, pentru a le învinge teama de dentist, în clinica noastră am implementat PedoDigital, un concept care îşi propune tratarea afecţiunilor dentare ale celor mici prin tratamente complet digitalizate, care cresc precizia intervenţiilor și rata de succes a procedurilor și scad durata şedinţelor, dar şi senzaţia de disconfort. Utilizând tehnologiile numărul 1 pe domeniu, hrănim preocuparea micilor şi marilor pacienţi pentru grija dentară.”

(Dr. Raluca Pascu, medic primar stomatolog, Specialist Ortodonţie şi ODF, manager medical iDentity®️ Clinic)

​          În plus, la nevoie, specialiştii pot apela la inhalosedare, cea mai sigură metodă de sedare conştientă, fără efecte secundare, care conferă copiilor o stare de relaxare în timpul procedurilor, încurajând vizitele de plăcere la stomatolog. În cazul copiilor foarte anxioşi, medicii pot realiza inclusiv tratamente sub sedare profundă, sub controlul atent al medicului cu specializare în ATI.

 

          Peste 22.000 de intervenții se realizează an de an în cadrul clinicii care duce stomatologia la nivel de expert, iDentity®️ Clinic. Specialiştii te aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Pe site-ul oficial găseşti detalii suplimentare: https://identity.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0