Baby face și terapia vampir

Baby face și terapia vampir

Stilul de viaţă, stresul, frigul, poluarea sunt factori ce pot lăsa urme vizibile asupra pielii, mai ales în zona feţei. Uneori, când nimic nu pare să ne mai ajute, apelăm la terapiile de ultimă generaţie. Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau Terapia Vampir este una dintre acestea. Iniţial, terapia PRP a fost folosită în chirurgia cardiacă în anii ’80, apoi s-a extins în mai multe specialităţi medicale, printre care şi medicina estetică.

Procedura presupune recoltarea sângelui pacientului într-un tub special vidat, proba fiind ulterior supusă unui proces de centrifugare, pentru separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge. Trombocitele sunt acele celule din sânge care ajută la vindecarea ţesuturilor. În cazul unei răni, ele sunt cele ”vinovate” pentru formarea cheagurilor care opresc sângerarea şi tot ele ajută la restabilirea vascularizaţiei normale şi la repararea ţesutului.

După etapa de recoltare şi centrifugare urmează aceea de injectare a PRP-ului din eprubetă, în zonele vizate ale corpului.

La clinica Beauty Art Aesthetics poți beneficia de Terapia Vampir sau de tratamentul Baby face pentru a avea un ten vizibil mai întinerit și mai curat.

Pentru detalii, informații și programări:

COMMENTS

DISQUS: 0