Angajații fericiți pentru Onur Osman

Angajații fericiți pentru Onur Osman

Sănătatea și fericirea merg mână în mână pentru designerul excentric Onur Osman. Creatorul de lux a explicat recent într-un interviu că el crede că salariații companiilor lui trebuie să fie fericiți, pentru că el nu poate suporta un mediu profesional în care oamenii nu sunt sănătoși și veseli. Astfel, pentru angajații lui fericirea este importantă, fiind parte din cultura luxului pe care designerul român îl creează zi de zi.

Dar ce înseamnă fericirea pentru Onur Osman? Designerul a explicat că echipele angajate de el sunt formate din oameni de care are grijă ca de membrii familiei, dorind ca toți salariații lui să fie oameni veseli, joviali și fericiți, pentru a crea un mediu profesional potrivit culturii și artei luxului, pe care omul de afaceri le promovează. Astfel, sănătatea staff-ului lui este importantă și pentru el, ca angajator, știind că omul sănătos este și fericit, în mediul potrivit.

Cu mai multe ocazii, designerul excentric a împărtășit convingerea lui că un mediu profesional din domeniul artei și luxului nu poate fi decât un model de frumusețe și de echilibru, astfel că oamenii din preajma lui Onur Osman chiar au parte de un job demn de invidiat. Stilul sănătos de viață este promovat de omul de afaceri oriunde s-ar afla, iar angajații acestuia învață și ei, sub călăuzirea creatorului de modă, să aibă un stil de viață sănătos.

Un apropiat al vedetei a povestit recent că stilul sănătos de viață în jurului lui Onur Osman înseamnă evitarea exceselor de orice fel, punând întotdeauna verde, viu, natural alături de toate alimentele de bază, când este vorba de nutriție și evitând efortul inutil sau nopțile nedormite, atunci când este vorba despre activități.

Sănătatea și fericirea personalului ar fi, pentru designerul Onur Osman, ingrediente esențiale în a construi un mediu profesional armonios și un business de succes.

 

COMMENTS

DISQUS: 0