Acidul Hialuronic este și prietenul bărbaților! Cum puteți scăpa de cearcăne cu ajutorul lui?

Acidul Hialuronic este și prietenul bărbaților! Cum puteți scăpa de cearcăne cu ajutorul lui?

Inesteticele cearcăne v-au acaparat chipul după o noapte pierdută? Ar trebui să știți că umbrele întunecate de sub ochi sunt la fel de neplăcute la bărbați, cum sunt și la femei, iar dacă vreți să scapați de ele trebuie să faceți mai mult decât să apelați la banalele felii de castravete!

Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică și estetică și fondatorul conceptului de frumusețe integrată, Be Perfect, vine cu soluția salvatoare: acidul hialuronic este cea mai bună metodă de estompare a cearcănelor. Tot mai mulți bărbați îl aleg, pentru un chip mai luminos și mai odihnit.

 

UN PRODUS UNIC ȘI O METODĂ DE INJECTARE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Cearcănele par mai vizibile la bărbați, comparativ cu femeile. O spun dermatologii, iar explicația este simplă: fizionomia sexului puternic, cu pomeți mai proeminenți, scoate în evidență inesteticele umbre de sub ochi. Nu este de mirare așadar valul tot mai evident de bărbați care au început să descopere beneficiile unor intervenții simple, dar de efect la estetician.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Odată cu trecerea timpului, țesutul adipos se diminuează, ceea ce duce la pierderea volumului, iar zona infraorbitală devine adâncită, pigmentată, ceea ce creează un aspect trist, obosit, îmbătrânit. La Be Perfect folosim primul și unicul produs care conține acid hialuronic și care este special conceput pentru zona delicată a ochilor, implicit a cearcănelor, ca să estompăm acest aspect nedorit.

Teosyal Redensity II Pure Sense se numește produsul revoluționar care conferă o îmbunătățire de durată a aspectului pielii și care este format dintr-un complex de antioxidanți, vitamine, minerale și aminoacizi.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „O cantitate mică din acest produs este injectată cu ajutorul unei canule atraumatice direct în zona cu probleme. Ca să amorțim zona și să nu creăm vreun disconfort, folosim o cremă cu efect anestezic. Pacienții vor beneficia de cele mai noi tehnici de injectare, utilizate și pe plan internațional.

Trei până la cinci înțepături ar trebui să fie suficiente pentru fiecare ochi. Ca să uniformizeze substanța injectată, medicul va masa zona. Imediat după procedură, veți observa și efectele. Pielea devine mai luminoasă, mai întinsă și își recâștigă volumul pierdut. În această zonă, rezultatele tratamentului cu acid hialuronic persistă chiar și un întreg an.

 

CE ALTE TRATAMENTE SUNT RECOMANDATE PENTRU ÎNTINERIREA COMPLETĂ A ZONEI OCHILOR?

Dacă simțiți nevoia și de alte îmbunătățiri, trebuie să știți că intervenția de estompare a cearcănelor la bărbați poate fi combinată și cu alte tratamente de ultimă oră, menite să facă transformarea și mai spectaculoasă.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Dacă și ridurile din zona ochilor vă fac probleme, atunci vă recomand tratamentul cu toxină botulinică, tot mai iubit de bărbați. Și pentru că tot am discutat despre această zonă, puteți opta și pentru o blefaroplastie inferioară, prin care sunt îndepărtate pungile de sub ochi. Totodată, pentru îmbunătățirea aspectului general al pielii, puteți asocia acidul hialuronic cu terapia PRP, numită și Terapia Vampir, care luptă cu cele mai frecvente probleme ale tenului.

 

DIN CE CAUZĂ APAR CEARCĂNELE?

Micile obiceiuri de zi cu zi contribuie la aspectul nostru fizic. Știați că, de pildă, ieșitul din casă fără protecție solară îmbătrânește pielea, mai ales zona fragilă a ochilor, și accentuează cearcănele? Sau că fumatul duce la îmbătrânirea prematură a tenului? La fel și lipsa consumului de lichide? Dincolo de stilul de viață, există și alte cauze care contribuie la formarea cearcănelor.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Diversele alergii, sinuzita, anemia, răcelile și alte astfel de condiții medicale pot duce la formarea cearcănelor. De asemenea, există șanse mari să aveți cearcăne pe cale ereditară. Cea mai comună cauză rămâne însă procesul de îmbătrânire.”

 

Expert în cele mai noi proceduri de înfrumusețare, medicul Alin Bortolini vă așteaptă la clinica Be Perfect, pentru o consultație gratuită. Specialistul a dat startul singurului canal de YouTube din România unde puteți urmări cum decurg, pas cu pas, cele mai în vogă intervenții estetice: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

​Pentru a afla informații suplimentare despre cele mai iubite proceduri la ora actuală, vă invităm pe site-ul oficial al clinicii fondate de doctorul Alin Bortolini: https://beperfect.ro/

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0