5 teste băbești ca să afli sexul bebelușului

5 teste băbești ca să afli sexul bebelușului

Atunci când afli că o să fii mămică ești cuprinsă de un amalgam de sentimente. Ești fericită, speriată, entuziasmată, te simți binecuvântată și îți dorești ca bebe să fie sănătos. Dar apoi, prima întrebare care încolțește în mintea ta e „oare ce va fi? Față sau băiat? Până la vizită la medic unde nu există dubii pentru că sexul copilului se vede la ecograf, există și metode de pe vremea bunicii, așa numitele teste băbești care vă vor ajuta să vă faceți idee despre ce purtați în pântece. Pe ele le-a încercat prezentatoarea Ela Crăciun, însărcinată în 7 luni cu al treilea copil.

Testul 1. Pulsul bebelușului

Se spune că dacă inima bebelușului are până în 140 de bătăi pe minut, atunci atunci ar fi băiețel. Dacă are peste, atunci ar putea fi fetiță. În cazul ei,  pulsul a avut 159 de bătăi pe minut. Prin urmare,avem, 1-0 pentru varianta fetiță.

Testul 2. Bicarbonatul de sodiu

Punem într-un recipient bicarbonat de sodiu, peste care adăugăm foarte puțină urină proaspăt recoltată. Dacă va face bulbuci ca un suc acidulat, atunci s-ar putea să fie băiat, dacă nu, fată. În cazul ei nu a făcut, deci, până acum 2-0 pentru varianta fetiță.

Testul 3. Calendarul chinezesc

Ei spun că este o metodă 100% verificată. Analizezi tabelul lor și, în funcție de vârstă ta și de luna când ai conceput bebelușul, vei află ce vei avea. Ela Crăciun a făcut și acest test și tot fetiță i-a ieșit.

Testul 4. Testul verighetei

Este un test foarte simplu. Stai întinsă și deasupra ta cineva pendulează verigheta agățată de o ață lungă. Dacă se mișcă în cercuri, atunci e fața, dacă se mișcă stânga-dreapta e băiat. În cazul ei, a fost prima varianta, deci 4-0 pentru fetiță.

Testul 5. Testul cu sarea

Se spune că dacă cineva îți presară sarea pe cap, fără să știi, iar tu duci mâna la nas și strănuți, atunci e băiat. Ei bine, așa a pățit și gravida celebră, care a făcut toate acete teste ca să se amuze. Deci, în sfârșit un punct și pentru varianta băiețel

Trăgând linie, se pare că, Ela Crăciun va avea o fetiță, luând în calcul aceste superstiții. Bineînțeles că rezultatul sigur va veni abia la controlul medical și ecografie, care vor confirma sau nu aceste rezultate oferite de tehnicile babesti.

COMMENTS

DISQUS: 0